Έργα και ημέρες του Ισράκ Ναζίρ…

Χθες  σας αναφέραμε ότι Πακιστανός που κατοικεί στην χώρα μας καλούσε τους μουσουλμάνους που μένουν στην χώρα μας να διαμαρτυρηθούν εναντίον του καψίματος του κορανίου στο Μάλμε της Σουηδίας.

Σας αναφέραμε ότι ο συγκεκριμένος δεν ήταν τυχαίος μετανάστης,μπαινοβγαίνει στην Πρεσβεία, μιλάει με τον δήμαρχο Αθηναίων και με άλλους. Σήμερα σας αποκαλύπτουμε ότι συγκεκριμένος παρουσιάζεται ως ήρωας στα Πακιστανικά ΜΜΕ μετά από μία ενέργεια η οποία όχι μονάχα διαφημίστικε στην χώρα του αλλά προβλήθηκε ως ο εθνικός ήρωας του Πακιστάν.

Ο ίδιος λοιπόν αποφάσισε να πετάξει με το ATHENS SKYDIVE κρατώντας στα χέρια την πακιστανική σημαία. Εφόσον το πραγματοποίησε και μετά το γεγονός παρουσιάστηκε ως ένα μεγάλο ανδραγάθημα αναφέροντας πως ο ίδιος κατάφερε να υψώσει την Πακιστανική σημαία στον αττικό ουρανό.

Αυτός είναι ο κύριος Ισράκ Ναζίρ ο οποίος ευχόμαστε να μην μας απασχολήσει ξανά ως θέμα αλλά να απασχολήσει μονάχα τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες.Όσο για αυτούς που δεν ασχολήθηκαν ή θέλησαν να υποβαθμίσουν το γεγονός μπορούν να ρίξουν μία ματιά στα σουηδικά μέσα για να δουν πόσα επεισόδια και βανδαλισμούς προκλήθηκαν από μουσουλμάνους και πόσο έχει διαταραχθεί η ήρεμη ζωή των Σουηδών πολιτών.

Σας προτείνουμε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp