ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Έτσι σπρώχνουν τους μετανάστες στην Ελλάδα

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε πως οι γκρίζοι λύκοι σαρώνουν γειτονιές της Τουρκίας και τους σπρώχνουν ωστε να μπουν με λεωφορεία σε τόπο αφετηρίας με προορισμό την χώρα μας.Οι γκρίζοι λύκοι συνεχίζουν το έργο τους αυτό που τους υποδεικνύει η τουρκική κυβέρνηση.

Βλέποντας τις ροές των μεταναστών να έχουν μειωθεί  αισθητά προσπαθούν με κάθε τρόπο να ασκήσουν πίεση στα ελληνικά σύνορα χωρίς να υπολογίσουν τίποτα.Ο στόχος είναι ένας,πως να δημιουργήσουν αναστάτωση στην ελληνική πλευρά.Το βίντεο που βλέπεται είναι από την περιοχή της Σαμψούντας σε γειτονιά των μεταναστών.

Αντίστοιχες κινήσεις γίνονται σε ολόκληρη την χώρα αποδεικνύοντας πως οι γκρίζοι λύκοι αποτελούν το καλύτερο εργαλείο της κυβέρνησης Ερντογάν.Ένα εργαλείο που μπορεί να πάρει πολλές μορφές και να αναπτυχθεί ακόμη και σε ξένες χώρες προκειμένου να πετύχει τους σκοπούς της τουρκικής κυβέρνησης.

Μέτά εφόσον αδειάζουν τις γειτονιές των μεταναστών και εφόσον έχουν τακτοποιηθεί σε βάρκες και έχουν ξεκινήσει τον προορισμό τους για την πατρίδα μας τους αναλαμβάνει η τουρκική ακτοφυλακή.Το τουρκικό λιμενικό έχει και αυτό τον ρόλο του.Αρχικά σιγουρεύονται ότι οι βάρκες θα μπουν σε ελληνικά νερά και στη συνέχεια με επικίνδινους ελιγμούς προσπαθούν να τους βουλιάξουν ώστε να τους περισυλλέξει το ελληνικό λιμενικό πριν πνιγούν.

Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα,ούτε πόσες ζωές θα χαθόύν ούτε κάτι άλλο εκτός από τον στόχο τους.Έτσι δημιουργείται το μεταναστευτικό πρόβλημα στην Ελλάδα και προσπαθήσαμε να σας το αναδείξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μοιραστείτε το

Σας προτείνουμε