Αντικλεπτικά σε λάδια και βρεφικές τροφές στα σούπερ-μάρκετ της Τουρκίας

Το οικονομικό χάος προ των πυλών στην Τουρκία. Πλέον η αναζήτηση της τροφής και η ανάγκη της καθημερινής επιβίωσης είναι το κύριο μέλημα των Τούρκων. Η φτώχεια απλώνεται παντού με ρυθμούς μεγάλους και ολοένα και περισσότερα νοικοκυριά δηλώνουν αδυναμία να εξασφαλίσουν το καθημερινό φαγητό στο σπίτι τους.

Χιλιάδες είναι οι άνθρωποι που ζούνε από τους κάδους των απορριμάτων ενώ οι κλοπές σε καθημερινές τροφές είναι στην καθημερινότητα πλέον των Τούρκων. Όσο και αν προσπαθεί η τουρκική κυβέρνηση να αποκρύψει την οικονομική καταστροφή της χώρας, όσο και αν προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον λαό της Τουρκίας με άλλα ζητήματα η πείνα δεν κρύβεται. Και σε αυτά τα όρια έχει φτάσει ένα μεγάλο μέρος του τουρκικού λαού.

Μέσα στα πλαίσια αυτής της καθημερινότητας οι ιδιοκτήτες των σουπερ μαρκετ έχουν προχωρήσει στο κλείδωμα προιόντων με αντικλεπτικό σύστημα προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις πολλές μικροκλοπές που γίνονται καθημερινά. Σε πρώτη φάση το λάδι και οι παιδικές τροφές ενώ πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες.

Η πτώση της τουρκικής λίρας η οποία είναι συνεχής και δεν δείχνει σημάδια ανάκαμψης, η ανεργία και η αποχώρηση μεγάλου μέρους του ξένου κεφαλαίου και η αδυναμία της τουρκικής κυβέρνησης για την ανεύρεση οικονομικών πόρων είναι οι τρείς πληγές οι οποίες καθημερινά μεγαλώνουν και βυθίζουν την τουρκική οικονομία αλλά και την δημοτικότητα του Τούρκου προέδρου.

Σας προτείνουμε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp