Αποκάλυψη Μπάιντεν: Εάν δεν συμφωνήσουμε, θα παραδώσω την Προεδρία στην Χάρις

Για να μην έχουμε αμφιβολία για το ποιος θα κυβερνάει…

Την Πέμπτη, στο πρόγραμμα Cuomo Prime Time στο CNN, ο Joe Biden ουσιαστικά επιβεβαίωσε όλους εκείνους που αντιμετωπίζαμε με σκεπτικισμό το ενδεχόμενο μιας ολοκληρωμένης θητείας από τον ηλικιωμένο νέο πρόεδρο των ΗΠΑ. Ο Μπάιντεν είπε, λοιπόν, ότι εάν αυτός και η Kamala Harris δεν συμφωνήσουν, θα προσποιηθεί ότι είναι άρρωστος και θα της παραδώσει την προεδρία.

Μια ερώτηση από τον οικοδεσπότη, σχετικά με το πώς θα ενεργούσε ο Μπάιντεν εάν δεν συμφωνούσαν εκείνος και η αντιπρόεδρος του, έλαβε μια εκπληκτική απάντηση. Η Καμάλα Χάρις γέλασε δυνατά όταν το άκουσε. Ήταν όμως τόσο αστείο;

“ Όπως είπα στον Μπαράκ, εάν υπάρχει μια θεμελιώδης διαφωνία μεταξύ μας, βάσει μιας ηθικής αρχής, τότε θα αναπτύξω κάποια ασθένεια και θα πω ότι πρέπει να παραιτηθώ”, είπε ο Μπάιντεν.

Προηγούμενες διαφωνίες μεταξύ Μπάιντεν και Χάρις

Ο Μπάιντεν και η Χάρις είχαν προηγουμένως πολλά σημεία στα οποία δεν συμφώνησαν, πράγμα που σημαίνει ότι οι ψηφοφόροι ανησυχούν τώρα για τη δήλωση του Μπάιντεν. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης τον Ιούνιο, η Χάρις “έδειξε” τον Μπάιντεν για διαχωρισμό. Αυτό συνέβη επειδή κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’70 και του ’80 αντιτάχθηκε στη μεταφορά παιδιών από φτωχές περιοχές σε σχολεία σε πλουσιότερες περιοχές. “Δεν νομίζω ότι είσαι ρατσιστής”, δήλωσε η Χάρις κατά τη διάρκεια της συζήτησης, αλλά ταυτόχρονα ισχυρίστηκε ότι ο Μπάιντεν είχε χτίσει “τη φήμη και την καριέρα του με βάση τον διαχωρισμό της φυλής” στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Κατρίνα Πιέρσον, η οποία ήταν εκπρόσωπος του Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεδρικής εκστρατείας του 2016, έδωσε στην Χάρις το ψευδώνυμο “Phony Kamala” (ψεύτικη Kamala). Όταν ο Μπάιντεν επέλεξε να κάνει εκστρατεία με την Χάρις, η Πιέρσον είπε ότι η Χάρις “είναι απόδειξη ότι ο Τζο Μπάιντεν είναι ένα άδειο κέλυφος γεμάτο με μια αριστερή εξτρεμιστική ατζέντα”.

Ο Μπάιντεν λέει τώρα ότι οι δύο συμφωνούν πώς να ηγηθούν της χώρας, κι ότι έχουν μια κοινή φιλοσοφία. Λέει ότι έχουν μιλήσει σε βάθος για τις απόψεις τους σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της εσωτερικής, εξωτερικής και της πολιτικής ασφάλειας.

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα ακούγεται στο παρακάτω βίντεο:

πηγή

Σας προτείνουμε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp