ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: O COVID-19 ΝΙΚΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΩΓΟ-ΓΚΑΓΚΑ-ΓΙΑΜΑΡΕΛΛΟΥ

Η Μ. Γκάγκα διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής κλινικής του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ καθώς και ο Χ. Γώγος καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών και διευθυντής της Πνευμονολογικής κλινικής του Πανεπιστημίου Πατρών νίκησαν τον κορωναϊό;

Οι Ρωμιοί της Πόλης σήμερα σας αποκαλύπτουν ότι ο COVID βρήκε τον μπελά του στην Ελλάδα με τους Έλληνες γιατρούς Γώγο-Γκάγκα-Γιαμαρέλλου!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα εξιτήρια από τον COVID σε αυτά τα δύο νοσοκομεία μοιράζονται συνεχώς…και όχι μόνο εκεί!

Ο καθηγητής κ. Γώγος είναι ο στρατηγός της μάχης κατά του κορωναϊού στην Δ. Ελλάδα αλλά και μέλος της επιτροπής για την στρατηγική που χαράσσεται σε ολόκληρη την χώρα. Είναι ο άνθρωπος που αγωνίζεται αγόγγυστα στο Πανεπιστήμιο,στο νοσοκομείο και όπου τον καλέσουν είναι εκεί με το ίδιο γαλήνιο ύφος που πηγάζει από το πλήθος των γνώσεων του.

Από την άλλη μεριά η κ. Γκάγκα πρωτοπόρησε αρχικά τοποθετώντας ταμπελάκια στις μπλούζες του προσωπικού για να γνωρίζουν οι ασθενείς με ποιούς μιλάνε, δίνοντας σημασία στην ανθρώπινη επαφή έδειξε το ποιόν του ήθους της λέγοντας από την αρχή του Μαρτίου ότι “η πανδημία μας ένωσε”.Το νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ έχει παράδοση στην διάγνωση και στην θεραπεία αναπνευστικών νοσημάτων. Από τις αρχές του 1900 έως το  1947 λειτούργησε ως σανατόριο για την φυματίωση. Το 1980 και όταν ακόμη δεν υπήρχαν φάρμακα για το AIDS φιλοξενούσε ασθενείς με αυτή τη νόσο που προσβάλλονταν από πνευμονίες, όλα αυτά μέχρι τις αρχές του 1990. Και τώρα με την παγκόσμια πανδημία που έχει πολτοποιήσει κοινωνίες, οικονομίες και την ανθρώπινη ελευθερία δίνει την μάχη και δείχνει να την κερδίζει!

Υπάρχουν και άλλα ονόματα-ήρωες με λευκές ρόμπες όπως για παράδειγμα η κ. Γιαμαρέλλου η οποία με την ομολογία της για την Θεία Κοινωνία το Πάσχα που μας πέρασε γέμισε με πίστη πολλούς που λιγοψύχησαν! Τι τρομερός συνδυασμός η ομολογία της πίστης να  συνοδεύεται από το θαύμα της θεραπείας!

Πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι η υδροξυχλωροκύνη σε συνδυασμό με κάποια άλλα φάρμακα δείχνουν να έχουν όχι μονάχα θετική επίδραση στους ασθενής με covid αλλά θεραπευτική δράση!

Απαιτούμε λοιπόν να μας αναφέρουν οι υπεύθυνοι που μας ενημερώνουν από τα μέσα και κυρίως ο κ. Σύψας να μας ενημερώσει πόσα εξιτήρια δίνουν καθημερινά οι γιατροί μας και σε ασθενείς με COVID.

Oφείλει να μας ενημερώσει ο κ. Σύψας με την χορήγηση ποιάς θεραπείας εξαλείφουν οι γιατροί μας τον COVID.

O καθηγητής λοιμωξιολογίας που βαπτίζει τον COVID αρχικά πανδημία και μετά επιδημία, που φρόντισε να μας συμβουλέψει για τον αν πρέπει να αγκαλιάσουμε τα παιδιά μας και τους γονείς μας, να μας μιλήσει για τα κατορθώματα των γιατρών μας.

Ούτε συζήτηση λοιπόν για lockdown και πλέον θα πρέπει να σταματήσει η αναπαραγωγή τρόμου η οποία δεν διέλυσε μονάχα την οικονομία αλλά κυρίως το χαμόγελο που τείνει να εξαλειφθεί.

Σας προτείνουμε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp