ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΔΕΝΔΙΑ;

Από τις 11:οο το πρωί κυκλοφορεί μία είδηση η οποία θα σηματοδοτήσει καινούργιες εξελίξεις στα εθνικά και γεωπολιτικά ζητήματα της χώρας.Ο κ. Δένδιας παραιτείται;Προσπαθήσαμε να επιβεβαιώσουμε εαν υπάρχει τέτοιο θέμα αλλά στο Μαξίμου αυτή την στιγμή είναι ερμητικά κλειστές οι πόρτες.Το γεγονός όμως ότι κανείς δεν το διαψεύδει ενισχύουν το ενδεχόμενο αυτό.

Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο ελπίζουμε να μάθουμε και τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση καθώς ο κ. Δένδιας ήταν ο άνθρωπος που έτρεξε μόνος την συμφωνία με την Ιταλία,την Αίγυπτο και τώρα με την Κύπρο.Το σίγουρο είναι ότι κατά την διάρκεια της ημέρας θα φανεί κατά πόσο αυτό το σενάριο ευσταθεί ή όχι.

Nikos Dendias
@NikosDendias
Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Ελευθέριος Βενιζέλος, ένας μεγάλος πολιτικός που άφησε τη σφραγίδα του στην πορεία της χώρας. Με τη διορατικότητά του, την ορθή επιλογή συμμάχων στις κρίσιμες στιγμές και το πολιτικό του σθένος, συνέβαλε καθοριστικά στη διαμόρφωση της σύγχρονης Ελλάδας.

Image

10:22 AM · Aug 23, 2020Twitter for Android
Στο προσωπικό του ιστολόγιο πριν δύο ώρες έκανε αναφορά στον μεγάλο πολιτικά άνδρα της χώρας τον Ελευθέριο Βενιζέλο όπου σήμερα είναι επέτειος από την γέννηση του.Δεν ξέρουμε αν η αναφορά του για εξεύρεση συμμαχιών σημαίνει κάτι;Θα φανεί εντός της ημέρας.
Μοιραστείτε το

Σας προτείνουμε