ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:ΟΡΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΜΚΟ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ-ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ

 

Πάρτι εκατομμυρίων έχει στηθεί στο κέντρο ασυνόδευτων παιδιών στην Λέσβο.Χθες η κ.Σακελλαροπούλου επισκέφτηκε το κέντρο ασυνόδευτων παιδιών ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ,ένας χώρος στον οποίο έχει στηθεί ένα τρελό πάρτι εκατομμυρίων.Στον βωμό της περίθαλψης των παιδιών κάποιοι χτίζουν περιουσίες και δρούν ανενόχλητοι λες και είμαστε κράτος ανομίας.

Οι κάτοικοι της Λέσβου βγήκαν και εχθές στους δρόμους να διαμαρτυρηθούν για όσα γίνονται στο νησί.Αντί να ακουστούν χτυπήθηκαν,κυνηγήθηκαν από ένα κράτος που δεν ενδιαφέρεται για την καθημερινότητα των Ελλήνων,που δεν νοιάζεται για όσα περνάει ο Έλληνας αντίθετα μάλιστα στηρίζει και εκτρέφει τις ΜΚΟ οι οποίες τείνουν να γίνουν οι τσιφλικάδες του νησιού οι οποίες αλωνίζουν και κάνουν στην κυριολεξία ότι θέλουν χωρίς να έχουν ίχνος φόβου για το κατά πόσο τηρείται ο νόμος.

Η όλη κατάσταση δεν φαίνεται να αλλάζει γιατί από ότι φαίνεται δεν υπάρχει πολιτική βούληση.Η κυβέρνηση μάταια προσπάθησε να μας πείσει ότι θα ελεγχούν οι δράσεις καθώς και τα οικονομικά όλων των ΜΚΟ.Όχι μονάχα δεν έχει γίνει κανένας έλεγχος αντιθέτως το πάρτι που έχουν στήσει κάποιοι το συνεχίζουν ανενόχλητη.Τα έγγραφα που σας αποκαλύπτουμε τα αφήνουμε ασχολίαστα καθώς τα νούμερα και οι κινήσεις της ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ είναι ολοφάνερα.

Τα έγγραφα αυτά θα συγκινήσουν κάποιον εισαγγελέα;Μήπως θα συγκινηθεί ο κ. Μηταράκης; Μήπως ο κ. Μητσοτάκης θα δώσει κάποια εντολή διεξαγωγής έρευνας;Όλη αυτή η αδιαφορία του κράτους των Αθηνών είναι που εξαγριώνει τον κόσμο,που τον αναγκάζει να προβεί σε ενέργειες που ούτε φανταζόταν…

Ελπίζουμε πως κάποιος θα συγκινηθεί για την προσωρινή παύση λειτουργίας της ΜΚΟ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ μέχρις ότου οι υπεύθυνοι καθίσουν στο σκαμνί.Ο εισαγγελέας πλέον έχει ότι χρειάζεται για την διεξαγωγή έρευνας και ας φροντίσει η κ. Σακελλαροπούλου πριν ετοιμαστεί να επισκεφτεί ένα χώρο να τον “ψάχνει”πριν εκτεθεί.

Σας προτείνουμε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp