Αποκλειστικό: Στις 5 Σεπτεμβρίου πλέει το Ντε Γκωλ προς Ελλάδα μαζί με τα 18 Rafale!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες των https://romioitispolis.gr/

το Γαλλικό αεροπλανοφόρο ξεκινάει από Γαλλία στις 5 Σεπτεμβρίου με προορισμό την χώρα μας φέρνοντας για εμάς τα στολίδια των αιθέρων τα RAFALE προορίζοντάς τα για την ελληνική αεροπορία. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο πρόεδρος της Γαλλίας κ. Μακρόν θα είναι παρόν πριν να ξεκινήσει αυτό το ταξίδι πνοής για την ελληνική αεροπορία, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην γαλλική στήριξη προς εμάς και στέλνοντας ένα μήνυμα προς όλες τις πλευρές.

Πηγές αναφέρουν ότι τα οκτώ από αυτά θα είναι δώρο στην ελληνική πλευρά και η τα υπόλοιπα δέκα θα επιβαρύνουν τα ταμεία της χώρας.Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία της Ελλάδας καθώς αφενός καθιστούν την χώρα μας μια υπερδύναμη στους αιθέρες παγκοσμίως και αφετέρου το ότι τα οκτώ θα είναι δώρο της γαλλικής κυβέρνησης ενισχύοντας την συμμαχία και συνάμα την εκτίμηση που υπήρχε μεταξύ των δύο χωρών.

Ο πρωθυπουργός της χώρας από την ομιλία του στο Βελλίδειο θα ανακοινώσει και την αύξηση των κονδυλίων στον στρατιωτικό εξοπλισμό της χώρας και η πιθανή ημερομηνία ίσως αναστείλει και την άφιξη του Ντε Γκωλ στην Ελλάδα.Πάντως με τα μέχρι στιγμής δεδομένα στις 12 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του πρωθυπουργού ενώ η άφιξη του γαλλικού αεροπλανοφόρου θα γίνει δύο ημέρες νωρίτερα.

 

 

 

Σας προτείνουμε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp