Αστυνομικός ομολογεί θαύμα από την Παναγία Παρηγορήτρια Βύρωνα- Έσωσε το παιδί μου (βίντεο)

Συγκλονιστική ομολογία θαύματος από εν ενεργεία Αστυνομικό που πήγε την άρρωστη 2 ετών κόρη της να προσκυνήσει την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Παρηγορήτριας Βύρωνα.

Στο γραπτό μήνυμα που έστειλε στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE προχθες 2 Οκτωβρίου 2020 η Αφροδίτη Μαντά ηλικίας 43 ετών κάτοικος Αλίμου αναφέρει τα εξής:
Καλησπέρα σας ονομάζομαι Αφροδίτη Μαντά από τον Άλιμο είμαι 43 ετών , εν ενεργεία Αστυνομικός.
Διάβασα στο διαδίκτυο για τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Παρηγορήτριας στον Άγιο Δημήτριο Βύρωνα που δακρύζει και αποφάσισα να πάω με την μικρή κόρη μου Άννα- Μαρία να προσκυνήσουμε.
Η Άννα Μαρία είναι 2 ετών και υποφέρει από ρετινοβλάστωμα, μια σπάνια ασθένεια, σαν όγκος της παιδικής ηλικίας που αναπτύσσεται στον αμφιβληστροειδή.
Οι γιατροί μας είπαν πως η συχνότητα εμφάνισης του είναι 1 σε 15.000 – 20.000 γεννήσεις.
Είχαμ κάνει πολλές εξετάσεις, (Μαγνητική τομογραφία της περιοχής του οφθαλμού, Αξονική τομογραφία κλπ) ενώ οι γιατροί τόνιζαν πως πρέπει οπωσδηποτε να δούμε αν ο όγκος είναι περιορισμένος μέσα στο μάτι ή αν έχει επεκταθεί και έξω από το μάτι.
Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε θεραπεία ( Θεραπεία με laser) μιας και οι γιατροί επέμεναν πως πρέπει να αποκτήσουμε τον έλεγχο της ασθένειας και να αφειρεθεί σχετικά νωρίς.
Την Τρίτη πριν την εγχείρηση προσκυνήσαμε στον Αγιο Δημητριο Βυρωνα την εικόνα της Παναγίας Παρηγορήτριας. Ένιωθα τα δάκρυά μου να ενώνονται με εκείνα της Παναγίας μας. Την παρακαλούσα για το παιδακι μου να μην υποφέρει και να πάνε όλα ομαλά.
Την ημέρα της επέμβασης αφού εξετάστηκε το παιδί μας είπαν πως η κλινική της εικόνα είναι πολύ καλύτερη, και ίσως να μη προχωρήσουμε με laser αλλά με μια ελαφρά εκπυρήνιση του όγκου (λενε ότι είναι κάτι συνηθισμένο).
Η επέμβαση τελικά πέτυχε και μας διαβεβαίωσαν πως θα εξαφανισθεί πλήρως αν και υπαρχει μια πιθανότητα να δημιουργηθεί προδιάθεση για άλλου τύπου καρκίνου το οποιο όμως θα παρακολουθούμε συστηματικά.
Ευχαριστώ την Παναγία μας που άκουσε τις προσευχές μου και βοηθά το παιδί μου σε αυτή τη δοκιμασία της ζωής.
Να μας ευλογεί όλους.
Αφροδίτη Μαντά- Άλιμος

πηγή

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/10/blog-post_532.html

Σας προτείνουμε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp