Αφορισμένος για το “υποχρεωτικό εμβόλιο”: Μην έχουμε αυταπάτες θα το θέλουν οι εταιρείες!

Απίστευτη τοποθέτηση για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου κατά του Covid-19 είχαμε από τον αφορισμένο πρωθυπουργό Κούλη στην συνέντευξή του σε γνωστό καθεστωτικό κανάλι, όταν ερωτηθείς σχετικά απάντησε επί λέξει ότι «Μην έχουμε αυταπάτες πως κάποιες χώρες ή εταιρείες θα ζητούν έγγραφα σχετικά με τον εμβολιασμό»!

Συγκεκριμένα είπε: «Μην έχουμε αυταπάτες πως κάποιες χώρες ή εταιρείες θα ζητούν έγγραφα σχετικά με τον εμβολιασμό. Είμαι αισιόδοξος για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι. Μέχρι τον Ιούνιο θα έχει εμβολιαστεί ένα σημαντικό τμήμα του ελληνικού πληθυσμού.

Εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα, σε καμία περίπτωση δεν θα παραβιάσουμε την ευρωπαϊκή συμφωνία για την αγορά εμβολίων. Δεν μπορεί να έχουμε μία Ευρώπη ala carte.

Έχουμε προαγοράσει το διπλάσιο των δόσεων εμβολίων, από αυτό που χρειαζόμαστε, αυτό μπορώ να διαβεβαιώσω τον ελληνικό λαό. Θα έχουμε μέχρι τα τέλη Μαρτίου περί τα 4 εκατομμύρια δόσεις, άρα θα μπορέσουμε να εμβολιάσουμε περί τα 2 εκατομμύρια συμπολιτών μας. Από τον Φεβρουάριο θα δημιουργήσουμε στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη 4 μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα».

Λίγο πριν είχε δει το φως της δημοσιότητας η επιστολή με την φόρμα που είχε στείλει για την πιστοποίηση της υποχρεωτικότητας του εμβολίου.

Όπως αναφέρεται και στην επιστολή ο εμβολιασμός δεν είναι προϋπόθεση για να ταξιδέψει κάποιος, αλλά όποιος δεν το κάνει θα αναγκάζεται να υποβάλλεται σε τεστ και να μπαίνει σε καραντίνες.

Μεγάλο είναι το ποσοστό των Ευρωπαίων που λέει «όχι» στον εμβολιασμό, για διαφόρους λόγους, κάτι το οποίο δεν αρέσει στην κυβέρνηση, η οποία έχει ως σκοπό να εμβολιαστούν όλοι οι πολίτες, καθώς έχουν παραγγελθεί περισσότερα εμβόλια απ’ ότι χρειαζόμαστε -παρά τον χαμηλό ρυθμό εμβολιασμών που υπάρχει μέχρι σήμερα.

Έτσι με το πιστοποιητικό το καθεστώς ελπίζει πως οι πολίτες θα πιεστούν για να κάνουν το εμβόλιο.

https://crashonline.gr/politiki/1479916/mitsotakis-gia-to-ypochreotiko-emvolio-min-echoume-aftapates-tha-to-theloun-oi-etaireies/

Σας προτείνουμε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp