Σύμπτωση; Τα Τρίκαλα που πρωτοπόρησαν στο 5G, έχουν αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο

Στο ΑΠΕ ΜΠΕ διαβάζουμε:

Επιπλέον, ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι η περιφερειακή ενότητα Τρικάλων μπαίνει σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου που παρατηρείται στην περιοχή.

Δηλαδή αποφασίστηκε:

– Απαγόρευση λειτουργίας όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 05.00 της επομένης.

– Αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης όπως πάρτυ, εμποροπανηγύρεις, λιτανείες, λαϊκές αγορές κλπ.

– Απαγόρευση κάθε είδους συνάθροισης πολιτών άνω των 9 ατόμων για οποιονδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό χώρο.

– Στους χώρους εστίασης επιτρέπεται μέγιστος αριθμός ατόμων σε κάθε τραπέζι έως 4 άτομα, εκτός εάν πρόκειται για συγγενείς Α’ βαθμού όπου επιτρέπεται έως 6 άτομα.

– Υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.

Tα παραπάνω περιοριστικά μέτρα ισχύουν για 14 ημέρες από το Σάββατο 26-09-2020 και ώρα 06.00 έως το Σάββατο 10-10-2020 και ώρα 06.00. Σημειώνεται ότι σε συνεννόηση με το Υπουργείο Οικονομικών για τις επιχειρήσεις που επηρεάζονται, είναι δυνατή η αναστολή σύμβασης εργασίας των εργαζομένων.

H σχέση 5G και εξάπλωσης του κορωνοϊού, την οποία επικαλούνται κάποιοι κύκλοι, δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά, διότι ακόμη και αν υπάρχει μια τέτοια σχέση, η διεθνής επιστημονική κοινότητα δεν έχει διερευνήσει την τυχόν ύπαρξή της, αφού ελάχιστοι ασχολήθηκαν.

Η ακτινοβολία του δικτύου 5G, σίγουρα θα αυξήσει την ήδη υφιστάμενη ηλεκτρομαγνητική μόλυνση του περιβάλλοντος, αλλά άλλο αυτό και άλλο η σχέση με τον κορωνοϊό.

πηγή

 

Σας προτείνουμε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp