Η κερκόπορτα της χώρας μας έχει όνομα:Μετανάστες..

Τους στενούς δεσμούς του Πακιστάν με την Τουρκία δηλώνει απερίφραστα ο γραμματέας της επιτροπής άμυνας και αμυντικής παραγωγής της γερουσίας του Πακιστάν.Μία δήλωση-απειλή καθαρά για εμάς καθώς χρονικά η δήλωσή του συμπίπτει με στιγμές έντασης και κλιμάκωσης των ελληνοτουρκικών σχέσεων.Οι σχέσεις των δύο χωρών είναι κάτι παραπάνω από καλές και δεν πέφτουμε από τα σύννεφα με τέτοιου είδους δηλώσεις.

Απορίας άξιο όμως είναι πως δεν υπάρχει καμία αντίδραση από ελληνικής πλευράς τουλάχιστον στον πρόεδρο της πακιστανικής κοινότητας στην χώρα μας.Παρόλαυτα ελπίζουμε να έχει γίνει αντιληπτό τον ρόλο που θα παίξουν οι ενχώριοι μετανάστες στο ενδεχόμενο ελληνοτουρκικής σύγκρουσης και να έχουν φροντίσει οι ιθύνοντες να έχουν λάβει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για το ενδεχόμενο αυτό.

Khurram Nawaz Gandapur
@GandapurPAT
We, the Pakistanis stand with our brothers from Turkey. If there is a need for blood, our blood will flow with yours. We stood with you in the time of the Caliphate and will do so again. Allah ALMIGHTY bless Turkey. #TurkeyIsNotAlone

Σας προτείνουμε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp