Ξεκάθαρος ο κ. Γάκης: ” Tο διάλυμα που χρησιμοποιείται για τα self test είναι υψιλής επικνδυνότητας “.

Kατηγορηματικός ο κ. Γάκης για τεπικινδυνότητα των υγρών των  self test. Δείτε τι ανάρτησε ο ίδιος αναφορικά με το θέμα στον προσωπικό του λογαριασμό.

Η ύπαρξη τοξικής ουσίας στο διάλυμα που εμβαπτίζεται ο βαμβακοφόρος στυλεός, θεωρήθηκε επικίνδυνη για το σέλφ τεστ της Roche / Biosensor που χορηγήθηκε και στην Ελλάδα για να ελεγχθούν οι μαθητές!

Ήλεγξα την διαδικασία, και πράγματι το διάλυμα στον σωληνίσκο στο οποίο εμβαπτίζεται ο στυλεός και αναδεύεται, μπορεί να στάξει στο δέρμα ή να πιτσιλήσει τα μάτια αν γίνει αδέξιος χειρισμός από μη εξασκημένα άτομα! Επίσης πιτσίλισμα μπορεί να συμβεί όταν ενσταλάζεις το διάλυμα στην οπή του τεστ.

Ο χαρακτηρισμός του συγκεκριμένου χημικού της ομάδος των οκτυλο-/εννεϋλοφαινυλαιθοξυλικών είναι ως πολύ υψηλής επικινδυνότητας (SVHC) στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος και, σε ορισμένες περιπτώσεις, ίσως και σοβαρό τραυματισμό στα μάτια.

Ο χειρισμός της προϋποθέτει γάντια, στολή προστασίας και γυαλιά σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά στανταρτς! (WELT: Hamburg setzt umstrittene Schnelltests zukünftig nicht mehr an Schulen ein) και τις οδηγίες!

Στα παραπάνω συνηγορεί και αυτό, Κοροναϊός: Οι κίνδυνοι από το self test σύμφωνα με τη Γαλλική Ακαδημία Ιατρικής

ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΗ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΑΘΩΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ / ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ, ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΑΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ!

ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΟΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΙΩΚΤΕΣ…

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΣΤΟΧΙΑ ΤΩΝ «ΑΡΙΣΤΩΝ»…

Έπεται συνέχεια αποκαλύψεων…

πηγή

Σας προτείνουμε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp