Ιερώνυμος σε Κικίλια: Η Εκκλησία αρωγός στην εκστρατεία του εμβολιασμού

Προκλητική η κίνηση του πρώην Θηβών Ιερώνυμου, που διέσπειρε κύμα οργής στους πιστούς!

Τον εμβολιασμό των Ελλήνων αλλά και το κατά πόσο η Εκκλησία μπορεί να βοηθήσει σε αυτούς συζήτησαν ο Ιερώνυμος και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.
Συνάντηση με τον πρώην Θηβών Ιερώνυμο είχε  ο Κικίλιας σήμερα με βασικό θέμα συζήτησης τον ερχομό του εμβολίου κατά του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Ο καθεστωτικός υπουργός ευχαρίστησε τον πρώην Θηβών για την συνάντηση και την υποστήριξη του εμβολίου.

Ζήτησε, επίσης η διοικούσα εκκλησία να συμπαρασταθεί στο καθεστώς, σε αυτήν την προσπάθεια που γίνεται, ώστε να μπορέσουν να εμβολιάσουμε τους Έλληνες.

Από την πλευρά του ο Ιερώνυμος Λιάπης εξέφρασε την χαρά του για την συνάντηση με τον υπουργό.

Αναφέρθηκε, εξάλλου, στην ανάγκη συνεργασίας με το καθεστώς για τον εμβολιασμό και υπογράμμισε ότι ενώ θα ήθελε να είναι ο πρώτος που θα εμβολιαστεί οι θεράποντες ιατροί του δεν του το επιτρέπουν ακόμη λόγω της περιπέτειας με την υγεία του.

Επεσήμανε, όμως, ότι συμβολικά κάποιος από τους Αρχιερείς της συνόδου του, θα είναι εκεί από την πρώτη μέρα για να εμβολιαστεί.

Οι Ναοί της Αρχιεπισκοπής θα τεθούν στη διάθεση της πολιτείας, ώστε οι εκκλησίες να γίνουν κέντρα εμβολιασμού και σε αυτή την κατεύθυνση κινούνται και οι γνωστοί μητροπολίτες  για τις απόψεις τους… (Σύρου, Ν. Ιωνίας, Χίου, Ναυπάκτου, Ιωαννίνων κ.ά.).

Σας προτείνουμε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp