ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ: ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΗΔΗ

Ορθοδοξία ή μασκοφορία;

Λυπούμαι βαθύτατα, διότι με την παρούσα ανάρτησή μου πρόκειται να ταράξω τα ύδατα, ενδεχομένως δέ και να επιφέρω μια αναστάτωση στις ψυχές σας! Θέλω να σας αποκαλύψω, συγχρόνως δε και να σας αποδείξω, ότι με αφορμή τον Κορωνοϊό, ιδιαιτέρως για τη χρήση ή την μή χρήση της μάσκας μέσα στον Ορθόδοξο Ναό, ΕΝΑΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΗΔΗ!

Δηλ. μεταξύ μας μέ θέμα την χρήση ή όχι της μάσκας εναντίον του Κορωνοϊού μέσα στο Ναό άρχισε ήδη μια φαγωμάρα, η οποία και θα κατατρώγει πλέον τις σάρκες μας, αφού άλλοι εκ των εκκλησιαστικών Ηγετών αποδέχονται την χρήση της μάσκας εντός του Ναού και άλλοι, μεταξύ των οποίων και ο γράφων το παρόν κείμενον, αντιθέτως την μάχονται και την αρνούνται!
________Η φαγωμάρα, δυστυχώς, έχει εισέλθει ακόμη και στο Άγιον Όρος! Θα σας το αποδείξει η επισυναπτόμενη Καταγγελία-Διαμαρτυρία Αγιορειτών Πατέρων, την οποίαν και δημοσιεύουμε.
_______Η φαγωμάρα έχει αγκαλιάσει και αυτό τούτο το Σώμα των Σεβασμιωτάτων Ιεραρχών!
_______Η φαγωμάρα επεκτείνεται επίσης και στα λαϊκά στρώματα! Στο Βερολίνο π.χ. 30.000 πολίτες κατέβηκαν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι εναντίον της μάσκας!
______Η φαγωμάρα, τέλος, αγκαλιάζει και τον ιατρικό κόσμο! Κάποιοι, καλά πληρωμένοι γιατροί, λοιμωξιολόγοι κλπ. εμφανίζονται συνεχώς στα Μ.Μ.Ε. και προπαγανδίζουν την χρήση της μάσκας!
_______Άλλοι γιατροί, επώνυμοι και ελεύθεροι άνθρωποι, υποστηρίζουν, ότι η μάσκα ΒΛΑΠΤΕΙ σοβαρά την υγεία, διότι εμποδίζει το οξυγόνο να εισέρχεται στους πνεύμονες! Μία άτυχη γυναίκα προ ολίγων μόλις ημερών, καθώς οδηγούσε το αυτοκίνητό της, έπαθε ανακοπή καρδίας και παρέδωσε το πνεύμα της ενώ καθόταν και κρατούσε το τιμόνι!

________Και, τέλος, στην Ιταλία ο γιατρός Dr. Roberto Petrella προέβη σε κάποιες επαναστατικές αποκαλύψεις, οι οποίες φωτίζουν βαθύτερα το πρόβλημα ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ! Το όνομα Covid, σημειώνει, «είναι μάλλον το όνομα ενός παγκόσμιου σχεδίου για τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού, που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες δεκαετίες και ενεργοποιήθηκε το 2020».

___________Με αφορμή, λοιπόν, τον Κορωνοϊό, αναδείχθησαν ως «μοντέρνα» πλέον προβλήματα 1) ο τρόπος της θείας μεταλήψεως καί 2) η χρήση της μάσκας! Έτσι ομως άρχισε η φαγωμάρα μέσα στην Εκκλησία! Εμείς σήμερα εδώ θα ασχοληθούμε μόνο με το ζήτημα της μάσκας.
Αδελφοί μου Κληρικοί καί Λαϊκοί,
«Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου!» Ο Θεός, ως φιλόστοργος Πατέρας, είναι Προστάτης στα παιδιά Του, τα οποία προσεύχονται ανελλειπώς, νηστεύουν, αγωνίζονται και συγχρόνως είναι έτοιμα να θυσιάσουν ακόμη και την ζωή τους, δηλ. να αναδειχθούν Νέοι Μάρτυρες, υπερασπιζόμενοι την Ορθοδοξία μας και τα δικαιώματα του Θεού στην σύγχρονη Κοινωνία των Αθέων καί Μάγων Πολιτικών, οι οποιοι μας κυβερνούν!
“Κύριε, σώσον τους ευσεβείς», κραυγάζω μέσα από τα τρίσβαθα της ταλαίπωρης επισκοπικής καρδιάς μου!
Εμείς ξεκαθαρίζουμε σήμερα τη θέση μας:

– ΕΙΣΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΝΑΟ και φοράω την μάσκα;
– ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ φοβάμαι μη μολυνθώ! ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! Δηλ. ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!

+ Ο πρ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Αίγιον, 31 Αυγούστου 2020

πηγή

Σας προτείνουμε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp