Να αναγνωρίσουμε το Αρτσάχ!

Φαήλος Κρανιδιώτης

Στο Αρτσάχ οι Αζέροι, οι Τούρκοι και οι τζιχαντιστές σύμμαχοι τους έχουν αρχίσει την πάγια τακτική των Γενοκτόνων. Εκτελούν αιχμαλώτους και αμάχους, κόβουν κεφάλια και ποζάρουν με αυτά.
Η απάντηση μας στην βαρβαρότητα του τουρκισμού και του ισλαμοφασισμού πρέπει να είναι η απόλυτη συμπαράσταση στον αγώνα των Αρμενίων.
Μην ακούτε τις ανοησίες παραλληλισμού με την Κύπρο. Υπάρχει παραλληλισμός αλλά από την ανάποδη. Οι Αζέροι κατείχαν αρμενικά εδάφη, το Αρτσάσχ, και οι Αρμένιοι τα απελευθέρωσαν. Δηλαδή έκαναν αυτό που θα έπρεπε να είχαμε κάνει εμείς για τα Κατεχόμενα. Δεν έκατσαν να παρακαλάνε τους ξένους.

Η Ελλάδα να πάρει την πρωτοβουλία μέσα στην Ε.Ε. και στα Ηνωμένα Έθνη για την αναγνώριση της κρατικής οντότητας, των εδαφών και της κυβέρνησης του Αρτσάχ, μαζί με την μέγιστη δυνατή υλική βοήθεια σε κάθε επίπεδο.
Γι όποιον δεν καταλαβαίνει από ηθική, Ιστορία, απλά να καταλάβει πως το επιτάσσουν τα εθνικά μας συμφέροντα. Οι Τούρκοι και οι Αζέροι είναι εχθροί μας. Αν ο τουρκικός ισλαμοφασισμός νικήσει στο Αρτσάχ, όπου συνεχίζει την Γενοκτονία, μετά θα στραφεί πάση δυνάμει εναντίον του Ελληνισμού. Γι’ αυτό πρέπει να ηττηθούν, να ταπεινωθούν και να βγει το Αρμενικό Έθνος, αρχαίος συνοδοιπόρος μας στα πεδία της Ιστορίας, νικητής. Σκοτώνονται και δικά μας παιδιά, απόφοιτοι της ΣΣΕ, που πολεμούν και για την Ελλάδα. Δεν πρέπει να προδώσουμε τις θυσίες τους

 

Σας προτείνουμε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp