Ντου της αστυνομίας σε σπίτι γιατρού για παραβίαση του νόμου περί covid! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκαριστικό υλικό από τη Γερμανία δείχνει ότι ο γιατρός Andreas Noack δέχεται επιδρομή από ένοπλες αστυνομικές δυνάμεις εν μέσω μιας ζωντανής σύνδεσης στο YouTube προφανώς για παραβίαση των νόμων περί κορονοϊού.

Το βίντεο δείχνει τον Noack σε συνομιλία με κάποιον κατά τη διάρκεια της ζωντανής ροής προτού αποσπαστεί η προσοχή του από τους θορύβους έξω από την πόρτα του.

Στη συνέχεια ακούγεται χτύπημα μαζί με κραυγές “Polizei!” πριν δει τους ένοπλους αστυνομικούς να εισέρχονται και να τον διατάξουν να γονατίσει στο πάτωμα, καθώς αντιμετωπίζεται σαν κάποιο είδος βίαιου τρομοκράτη.

Καθώς ο Noack δέχεται τις χειροπέδες, ένας αστυνομικός με μάσκα φαίνεται να προσπαθεί να κλείσει τη ζωντανή ροή, αλλά καταφέρνει μόνο να εκτρέψει την κάμερα.

Πολλοί οργίστηκαν στο Twitter ως προς τον λόγο της επιδρομής, με ορισμένους να υποδηλώνουν ότι ο Noack ήταν ενεργός στη θεραπεία τραυματιών διαδηλωτών σε διαδηλώσεις κατά του lockdown.

Άλλοι ανέφεραν ότι ο λόγος ήταν ότι ο Noack είχε καλωσορίσει πάρα πολλούς ανθρώπους στο σπίτι του, παραβιάζοντας τους περιορισμούς του COVID-19 στις συγκεντρώσεις.

πηγή

Σας προτείνουμε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp