Από 22 Οκτώβρη μέχρι 3 Νοεμβρίου “δείχνει” πως θα χτυπήσει ο Τούρκος! Μολών Λαβέ…

Οι μέρες από 22 Οκτωβρίου μέχρι 3 Νοεμβρίου, λίγο πριν από τις αμερικανικές εκλογές δηλαδή, θεωρείται πολύ κρίσιμο για ανάφλεξη επεισοδίου στο Αιγαίο. Ο “ψυχασθενής” Ερντογάν ανακοινώνει συνεχώς NAVTEX ( οι τελευταίες είναι ανήμερα της εθνικής μας επετείου καθώς και στην Μαύρη Θάλασσα με δοκιμή της συστοιχίας των S 400), ενώ οι πιέσεις που δέχεται το πολεμικό μας ναυτικό στο Αιγαίο είναι έντονες πλέον.

Ο φασίστας Ερντογάν μην λογαριάζοντας κανέναν ηγέτη, παραβιάζει διεθνείς συμφωνίες, τα βάζει με κράτη, προκαλεί αποσταθεροποίηση στο ΝΑΤΟ, ανοίγει πολεμικά μέτωπα το ένα μετά το άλλο και πλέον έχει δείξει τις διαθέσεις του με κάθε τρόπο ότι το Αιγαίο είναι ο επόμενος στόχος του.

Υπάρχει έντονη ανησυχία ότι η κρίση με την Τουρκία μπορεί να κορυφωθεί αυτό το διάστημα αναμένοντας να κάνουν το πρώτο βήμα. Όπως και να χει ο κόκκινος συναγερμός του ΕΣ προβλέπεται να κρατήσει για μήνες ασχέτως εξελίξεων. Η ετοιμότητα των ενόπλων των δυνάμεων είναι τέτοια που θα δώσει απαντήσεις στον “φασίστα” Ερντογάν.

Σας προτείνουμε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp