Οι Ρωμιοί της Πόλης και πάλι σας ενημέρωσαν πρώτοι!

Ακόμη ένα αποκλειστικό ρεπορταζ των των Ρωμιών της Πόλης επιβεβαιώθηκε.Μέχρι στιγμής  οι Ρωμιοί της Πόλης και παρότι έχουμε μόλις δώδεκα μέρες λειτουργίας κατάφεραμε να μπούμε δυνατά στον τομέα της ενημέρωσης και να σας παρέχουμε ειδήσεις που άλλοι δεν τολμούν να ανακοινώσουν.Την ίδια προσπάθεια και  με το ίδιο σθένος θα συνεχίσουμε ώστε η ενημέρωση ειδικά στον ευαίσθητο και συνάμα στο  κρίσιμο ζήτημα των εθνικών μας θεμάτων να είναι πλήρης.

Χθες από το πρωί σας αναφέραμε πρώτοι ότι η κυβέρνηση σκοπεύει να ανακοινώσει από την Βουλή την επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια. https://romioitispolis.gr/%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%b1%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%bf-%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84/

Προφανώς ο κ. Μητσοτάκης με το επιτελείο του έχοντας μετρήσει τα κουκιά της ψηφοφορίας νωρίτερα επέλεξε την ίδια μέρα να ανακοινώσει και για την ΑΟΖ.Βέβαια το χρονικό σημείο δεν είναι τυχαίο καθώς έπονται οι συνομιλίες και οι διαπραγματεύσεις.

Το λυπηρό είναι ότι οι ανακοινώσεις περιλάμβαναν μονάχα το Ιόνιο και όχι το Αιγαίο γεγονός που δείχνει την αδυναμία του πρωθυπουργού καθώς και όλων των μελών της ευρωπαικής ένωσης. Δεν πρέπει να ξεχνάνε οι κ. Ευρωπαίοι ότι το ανάχωμα στα επεκτατικά σχέδια των Τούρκων είναι το Αιγαίο και εκεί τελειώνουν τα σύνορα της ευρωπαικής ένωσης.

Το θέμα της επέκτασης των χωρικών υδάτων της χώρας από την μεριά του Ιονίου το ακούσαμε πρώτα από τον κ.Κοτζιά. Τον κύριο που υπέγραψε την συμφωνία της τέντας ξεπουλώντας την Μακεδονία μας! Υπάρχουν πολλά κοινά σημεία στους χειρισμούς της εξωτερικής πολιτικής αλλά ο καιρός δεν επιτρέπει ούτε διαφωνίες ούτε αντιπαραθέσεις.

Το διάστημα των επόμενων μηνών θα είναι μεγάλης έντασης επομένως χρειάζεται ομοψυχία και εμπιστοσύνη στον τρόπο που θα κινηθεί η ελληνική διπλωματία ευχόμενοι να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των καιρών με γνώμονα την διασφάλιση των ελληνικών συμφερόντων και μόνο.

Σας προτείνουμε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp