Ένα συρτάρι σκάνδαλα για τον “δειλό” κ. Αναστασιάδη που “θάφτηκαν” για να μην μετατραπεί ήρωας!!!!!!!

Έχω ένα συρτάρι γεμάτο σκάνδαλα είχε δηλώσει επί διακυβέρνησης Κληρίδη ο σημερινός Πρόεδρος της Βουλής και τότε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Συλλούρης.

Πολλοί τότε κατηγορούσαν τον Γλαύκο Κληρίδη ότι άφησε τα πάντα στον αυτόματο πιλότο, όσον αφορά τα θέματα της εσωτερικής διακυβέρνησης και ότι ασχολείτο μόνο με το Κυπριακό.

Σήμερα γίνεται ακριβώς το αντίθετο. Ο Νίκος Αναστασιάδης ασχολείται μόνο με τα του εσωτερικού και ασχολείται με το Κυπριακό περιστασιακά και όποτε υπάρχει κάποια έξωθεν πρωτοβουλία, όπως π.χ. αυτή της τριμερούς την ερχόμενη Δευτέρα.

Η κυβέρνηση Αναστασιάδη στα επτά χρόνια διακυβέρνησής της προκάλεσε τόσα σκάνδαλα που μάλλον θα πρέπει να της αποδοθεί ο τίτλος της πρωταθλήτριας των σκανδάλων.

Η φράση έκαναν τα σκάνδαλα επιστήμη αποτυπώνει πλήρως του λόγου το αληθές.

Τι να πρωτοθυμηθεί κανένας;

Το σκάνδαλο του κουρέματος; Τα πανάκριβα ελικόπτερα Agusta; Την πλήρη κάλυψη στην τραπεζική ασυδοσία; Το κλείσιμο του Συνεργατισμού;

Τα σκάνδαλα με τις τ/κυπριακές περιουσίες, με τους πασσάλους της ΑΗΚ;

Να θυμηθούμε τη στάση του ίδιου του προέδρου στην υπόθεση Ρίκκου Ερωτοκρίτου, όπου για πρώτη φορά πρόεδρος πήγε να υπερασπιστεί τον βοηθό Γενικό Εισαγγελέα τασσόμενος εναντίον του Γενικού Εισαγγελέα που ο ίδιος διόρισε; Να θυμηθούμε το «ντροπή» που εκστόμισε ο Κώστας Κληρίδης για την υπόθεση αυτή;

Η κυβέρνηση Αναστασιάδη ελέγχεται για σκάνδαλα, αποκρύψεις σκανδάλων, παρατυπίες της κυβέρνησης και λήψη αποφάσεων από το Υπουργικό Συμβούλιο, χωρίς προηγουμένως να ενημερωθεί και να ζητηθεί η γνώμη του Γενικού Εισαγγελέα ή άλλων αρμόδιων φορέων.

Βέβαια τα τελευταία σκάνδαλα έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Αρχής γενομένης από την ευνοϊκή μεταχείριση του Αρχιεπισκόπου στο θέμα των αρχαιοτήτων της Γεροσκήπου. Θυμίζουμε τη δήλωση της Υπουργού Μεταφορών ότι η Αρχιεπισκοπή και γενικότερα η Εκκλησία τυγχάνουν ειδικής μεταχείρισης σε διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν με το κράτος!

Και φτάσαμε σήμερα να έχουμε μπροστά μας δύο μεγάλα σκάνδαλα: Το σκάνδαλο με τις πολιτογραφήσεις και το τελευταίο με το κατασκοπευτικό βαν.

Είναι κατανοητή η προσπάθεια της κυβέρνησης να καλυφθεί και να θολώσει τα νερά.

Όμως κανένα σκάνδαλο δεν πρέπει να αφεθεί να ξεχαστεί. Και έχουν χρέος όλα τα κόμματα να επιμένουν στη διαλεύκανση όλων των υποθέσεων. Κι αυτό δεν γίνεται με την έκδοση δύο ή τριών ανακοινώσεων, αφήνοντας μόνο του το ΑΚΕΛ να βγάλει το φίδι από την τρύπα.

Ήδη η εμφάνιση του νέου σκανδάλου με το κατασκοπευτικό βαν έχει εξαφανίσει το σκάνδαλο των πολιτογραφήσεων, αλλά και το ταξίδι του προέδρου με το τζετ του Σαουδάραβα. Τα κόμματα είναι αποφασισμένα να καλύψουν την κυβέρνηση και να αφήσουν όλα αυτά να πέσουν στα μαλακά;

πηγή

Σας προτείνουμε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp