Παραμυθένιες εικόνες του Arktika στο πρώτο ταξίδι του στο Βόρειο Πόλο

Freepen.gr – Στις 21 Οκτωβρίου, η κρατική σημαία της Ρωσικής Ομοσπονδίας υψώθηκε στο παγκόσμιο παγοθραυστικό “Arktika” της FSUE Atomflot (εταιρεία ROSATOM) στο Μουρμάνσκ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Μιχαήλ Mishustin, Πρωθυπουργός της ρωσικής Ομοσπονδίας Γιούρι Μπορίσοφ, ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός της ρωσικής Ομοσπονδίας, Αλεξέι Likhachev, ROSATOM Μέλος Atomic Energy Corporation, Γενικό Διευθυντή, Alexey Rakhmanov, Γενικός Διευθυντής της JSC United Shipbuilding Corporation, FSUE Atomflot Γενικός Διευθυντής Μουσταφά Kashka, Alexey Kadilov, Γενικός Διευθυντής της JSC Ναυπηγείο της Βαλτικής, και άλλοι.

Προηγουμένως το Arktika είχε ταξιδέψει από την Αγία Πετρούπολη στο Βόρειο Πόλο για δοκιμές, όπου τελικά δε συνάντησε το αναμενόμενο πάχος πάγου 3 μέτρων αλλά 1,1 – 1,2 με αποτέλεσμα το πλοίο να μη συναντήσει καθόλου αντίσταση κατά τον πλου του.

Η εταιρεία ωστόσο δημοσίευσε ορισμένες παραμυθένιες φωτογραφίες από το πρώτο ταξίδι του Arktika, πριν πλεύσει προς το Μουρμάνσκ όπου και επίσημα παραδόθηκε στη ROSATOM.


http://www.freepen.gr/2020/10/arktika.html

Σας προτείνουμε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp