Πιστεύετε ακόμα ότι είναι δύσκολο για τον Θεό να φροντίσει όλες τις ανάγκες σας;

Ο Μωυσής και ο λαός βγήκαν στην έρημο, έπρεπε να τρώνε, και για να τροφοδοτηθούν  2 ή 3 εκατομμύρια ανθρώπους χρειαζόταν αρκετό φαγητό. Σύμφωνα με τα πρότυπα τροφίμων στον στρατό, ο Μωυσής θα έπρεπε να έχει 1.500 τόνους τροφής κάθε μέρα.

Και γνωρίζετε ότι για να παραδώσετε μια τέτοια ποσότητα φαγητού κάθε μέρα θα χρειαστείτε 2 εμπορευματικές αμαξοστοιχίες μήκους 1,6 χλμ!

Επιπλέον, πρέπει να θυμάστε ότι ήταν στην έρημο και χρειάζονται καυσόξυλα για να προετοιμάσουν φαγητό. Θα χρειαζόταν 4.000 τόνους ξύλου (υπάρχουν αρκετές εμπορευματικές αμαξοστοιχίες μήκους 1.6 χλμ. Η κάθε μια μέσα σε μία μόνο μέρα) Και ήταν 40 χρόνια στην έρημο!

Και ναι! Χρειαζόταν νερό. Υπάρχει μόνο νερό για να πιει το απαιτούμενο ποσό για το καθένα και χρειαζόταν 42.900.000 λίτρα καθημερινά για να πλυθούν  μερικά πιάτα και ένα εμπορικό τρένο με δεξαμενές 2.880 χλμ. Μόνο για να παραδώσει νερό!

Και ένα ακόμα πράγμα: έπρεπε να διασχίσουν την Ερυθρά Θάλασσα τη νύχτα .. Αν πήγαιναν μαζί σε  ένα στενό μονοπάτι σε μια στήλη 2 ατόμων, θα ήταν 1.280 χιλιόμετρα μήκος και να διαρκέσει 35 ημέρες και νύχτες. Έτσι, στην Ερυθρά Θάλασσα, υπήρχε ένα μέρος 4,8 χιλιομέτρων πλάτος έτσι ώστε να μπορούν να περπατήσουν 5.000 άτομα στη σειρά και να περπατήσουν τη νύχτα.

Στη συνέχεια όμως προκύπτει ένα άλλο πρόβλημα: κάθε φορά, στο τέλος της ημέρας, όταν έμεναν στο στρατόπεδο χρειάζονται μια έκταση 2/3 της Ρόουντ Άιλαντ ή 1.200 χλμ. .. και αυτή η περιοχή είναι μόνο για να περάσετε τη νύχτα.

Μήπως ο Μωυσής βασιζόταν σε όλα αυτά πριν φύγει από την Αίγυπτο Ο Μωυσής πίστευε στον Θεό και δεν παρέμεινε χωρίς τη φροντίδα του Υψίστου.

Πιστεύετε ακόμα ότι είναι δύσκολο για τον Θεό να φροντίσει όλες τις ανάγκες σας; Γνωρίστε: γι ‘αυτόν τίποτα δεν είναι αδύνατο!

πηγή

Σας προτείνουμε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp