Που εξαφανίστηκε ο κ. Τσιόδρας;

Μετά την δήλωσή του δεν θα λυγίσουμε θα τα καταφέρουμε εξαφανίστηκε!Ενώ η εξέλιξη του κορωναιού παρουσιάζει έξαρση και ταυτόχρονα πολλά προβλήματα  ο κ. Τσιόδρας δεν έχει εμφανιστεί ακόμη. Τον περιμένουμε να μας καλύψει τις απορίες μας εκεί που τον είχαμε συνηθίσει,σε ένα πάνελ άδειο από κοινό χωρίς να δέχεται ερωτήσεις,να απαγγέλνει τον μονόλογό του και να κλείνει το διάγγελμα του με κάποιο ρητό ή με σπασμένη φωνή.

Παρόλαυτά όμως επειδή είμαστε επίμονοι άνθρωποι και μας μας έχουν λείψει οι κυβιστήσεις του έχουμε αρκετές απορίες τις οποίες τις θέτουμε προς προβληματισμό από αυτό το βήμα.

-Υπάρχουν ιδιοτελή συμφέροντα στα τοπικά lockdown;Για παράδειγμα με ποιο κριτήριο έγινε το κλείσιμο της Λεπτοκαριάς στην περιοχή της Πιερίας και αν είχαν συμμετοχή οι τοπικοί φορείς της Λάρισας και της Κατερίνης σε αυτήν την απόφαση;Σημειωτέον ότι η Λεπτοκαριά έκλεισε με μηδενικά κρούσματα.Έχουμε και άλλα παραδείγματα περιοχών που ¨πληγώνουν¨ακόμη περισσότερο.

-Ο ίδιος είναι σύμφωνος με τις αποφάσεις της κυβέρνησης τόσο για τα τοπικά lockdown όσο και για τις αποφάσεις για το άνοιγμα των σχολείων και αν ναι ποιά ήταν η συμβολή του για αυτές τις αποφάσεις;

-Πότε θα μας δοθούν εξηγήσεις για την φθινοπωρινή γρίπη,ποιά συμπτώματα είναι εκείνα που θα μας παραπέμπουν σε απλή γρίπη και όχι στον κορωναιο;

-Απαντήσεις για τα μέτρα προστασίας για τις δομές των μεταναστών,πόσα τεστ γίνονται,αν γίνονται και σε ποιες δομές.Οι λαθρομετανάστες ούτε φέρουν τον ιό ούτε τον κολλάνε;Αντί να κλείσουμε τις δομές στην Λέσβο κλείσαμε όλο το νησί για διασπορά ιού..

-Έχουμε μπει στη διαδικασία της ανοσίας της αγέλης ή έχουμε αυξήσει τον αριθμό των  τεστ ώστε κατά συνέπεια να αυξηθούν και τα κρούσματα ώστε να οδηγηθούμε ομαλότερα σε κλίμα εμβολιασμού;

Ο κ. Τσιόδρας ήταν ο βασικός υπαίτιος να οδηγηθεί μία ολόκληρη χώρα στη επετεία και η αναφορά γίνεται χωρίς ίχνος λαικισμού.Αρκεί κανείς να σκεφτεί πως οι κάτοικοι των νησιών θα πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους όταν είχαν πτώση πάνω από εβδομήντα τοις εκατό του περσινού τζίρου.

Έχει χρέος να ορθώσει το ανάστημά του μπροστά στον ελληνικό λαό και να δίνει καθημερινά εξηγήσεις όπως το έκανε όταν είμασταν όλοι κλεισμένοι μέσα και η χώρα μετρούσε διψήφια κρούσματα.Έχει χρέος να απαντήσει σε αυτές τις απλές ερωτήσεις,χωρίς ρητά,χωρίς σπασμένη φωνή!

Σας προτείνουμε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp