Που το πάτε με τα παιδιά μας;

Η κυβέρνηση συνεχίζει μια πρόχειρη αντιμετώπιση της παιδείας και της μόρφωσης των παιδιών μας.Οι Έλληνες γονείς ανησυχούν πλέον όχι μονάχα για το εκπαιδευτικό μέλλον των παιδιών τους αλλά έχει κλονιστεί και η εμπιστοσύνη τους για την σωματική ακεραιότητα τους.

Ας θυμηθούμε πέρσι όπυ η ίδια κυβέρνηση παρείχε ασυλία σε ένα βιαστή,σε έναν άνθρωπο που πλήγωσε παιδικές ψυχούλες,σε ένα τέρας που κυκλοφορεί ελεύθερος γιατί η τωρινή κυβέρνηση θεώρεισε παραγεγραμένα και απάλλαξε έναν πρώην βουλευτή της από τις κατηγορίες του.

https://www.infokids.gr/paragrafi-kai-apallagi-tou-proin-voul/

Και τότε δεν μίλησε καμία υπουργός παιδείας γιατί ήταν ένα θέμα που αφορούσε τα παιδιά μας,κανένας υπουργός δικαιοσύνης για την μη προσαγωγή του κανένα κράτος δεν ασχολήθηκε με τις πληγωμένες παιδικές ψυχές και με τους γονείς τους.

Τώρα έχουμε την πανδημία που με παιδικούς χειρισμούς η κυβέρνηση ασχολείται με το πιο πολύτιμο έχει ο κάθε ένας από εμάς.Το παιδί του. Χειρισμοί που δεν τους συναντάμε ούτε σε χώρες υποανάπτυκτες,χειρισμοί που κάνουν έναν γονιό όχι μονάχα να προβληματίζεται αλλά να οργίζεται αλλά να προσπαθεί να πνίγει τον θυμό του και να σκέφτεται,να σκέφτεται πως να αντιδράσει και να μην ξέρει..να βλέπει πως δεν υπάρχει τρόπος αλλά να ελπίζει..και μετά να απογοητεύεται γιατί διαπιστώνει πως δύσκολα υπάρχει σωτηρία.

https://www.sportime.gr/apopseis/pedia-kivernitikos-schediasmos-epipedou-pagourino/

Και ενώ η μία απογοήτευση ακολουθεί την άλλη έρχεται μία είδηση που γεννά ερωτηματικά και οργή. Δημιουργία δομής για νέους για τα παιδιά της Σιάτιστας για εκείνα που θα προσβληθούν από τον κορωναιό. !! Και τότε όλοι αναρωτιώμαστε…Που το πάτε;Τι σκοπεύεται; Εαν υπάρχει κάποιου είδους σχέδιο για αυτό τον σκοπό η κυβέρνηση καλύτερα να το ξανασκεφτεί.

Μια κυβέρνησηπου έπαιξε με την θρησκεία μας, που έπαιξε με τις δουλειές μας..Τώρα; Θα παίξει με το μέλλον των παιδιών μας;

πηγή: infokids.gr/,https://www.youtube.com/,https://www.sportime.gr/

Σας προτείνουμε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp