Προφυλακίστηκε για ¨προσβολή¨ του Ερντογάν…

Ο Ισμαήλ Ντεμιρμπάς ο οποίος μιλώντας σε ρεπορτάζ στο δρόμο για την πορεία της οικονομίας άσκησε κριτική στην κυβέρνηση αρχικά αποφασίστηκε να τεθεί σε κατ΄οίκον περιορισμό και αργότερα συνελήφθη και στάλθηκε στη φυλακή.

Ο γιος του ο Μελίχ Ντεμιρμπάς που συναντήθηκε μαζί του στη φυλακή δήλωσε πως “Ο πατέρας μου δεν έκανε κάτι κακό αφήστε τον ελεύθερο”.

Στις 24 Οκτωβρίου έγινε αστυνομική έφοδος στο σπίτι του 49 χρόνων Ισμαήλ Ντεμιρμπάς ο οποίος στη διάρκεια ρεπορτάζ που γινόταν στο δρόμο της Αττάλειας, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση. Συνελήφθη και όταν αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους δήλωσε πως “Θλίβομαι για την κατάσταση που έφτασε η χώρα μου, εγώ θα συνεχίσω να δηλώνω αυτά που ξέρω”. Όταν μιλώντας για δεύτερη φορά σε ρεπορτάζ που έγινε στο δρόμο κατηγόρησε πάλι την κυβέρνηση συνελήφθη και πάλι. Αυτή τη φορά αποφασίστηκε κατ οίκον περιορισμός του. Την επόμενη μέρα πήγε στο δικαστήριο για να υποβάλει έφεση για αυτή την απόφαση. Όταν όμως πήγε εκεί εκδόθηκε σε βάρος του απόφαση προφυλάκισης. Ο διορισμένος από το CMK δικηγόρος του, ανέφερε πως ο Ντεμιρμπάς προφυλακίστηκε για προσβολή του προέδρου της δημοκρατίας.

Sokak röportajında konuşan Demirbaş tutuklandı   11/11/2020

Σχ. : Ο έρμος ο άνθρωπος νόμιζε πως ζει σε δημοκρατία, αλλά τώρα μάλλον κατάλαβε που ζει…

https://tourkikanea.gr/erdogan/erd-1467/

Σας προτείνουμε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp