Πότε επιτέλους θα δικαστεί η Τουρκία για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας;

Στην ΒΑ Συρία στην περιοχή Hasakah πραγματοποιείται ένα έγκλημα πολέμου από την Τουρκία και από τους βάναυσους χειρισμούς που πραγματοποεί στον πόλεμο στην Συρία.Πάνω από είκοσι ημέρες έχει διακόψει το νερό με αποτέλεσμα πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι να υποφέρουν ανάμεσά τους μωρά,γυναίκες,παιδάκια.

Η βαναυσότητα σε όλο της μεγαλείο καθώς αυτή η κατάσταση δείχνει να συνεχιστεί για μέρες ακόμη.Δεν ξέρουμε όμως οι κάτοικοι για πόσο καιρό ακόμη θα έχουν δυνάμεις να αντέξουν.Η Τουρκία έχει διαπράξει σφαγές,εγκλήματα, γενοκτονίες εναντίον λαών ανα τους αιώνες.Τώρα στο κάδρο της θα μπορεί να τοποθετήσει άλλη μία αποτρόπαια πράξη.

Ως πότε οι χειρισμοί Ερντογάν θα μένουν ατιμώρητοι;Είδαμε τι έγινε και με τους Κούρδους και με τους Αρμένιους,ακόμη και μέσα στην χώρα του η δικτατορία του έχει ισοπεδώσει τα πάντα όσον αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα.Τα πάντα μένουν ατιμώρητα και ο ίδιος συνεχίζει με το ίδιο απύθμενο μίσις να βασανίζει κόσμο.

Ας ελπίσουμε ότι κάποιος από τους διεθνής οργανισμούς θα συγκινηθεί από αυτο το έγκλημα που διεξάγεται αυτές τις μέρες στην ΒΑ Συρία και θα δώσει τέλος σε αυτή την εγκληματική πράξη.

Σας προτείνουμε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp