ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

Υλικά:
½ κιλό από ό,τι μανιτάρια έχουμε φρέσκα
½ κιλό παντζάρια φρέσκα
2 σκελίδες σκόρδο
Καρύδια
Κουκουνάρι
Αλάτι, λάδι, ξύδι βαλσάμικο

Εκτέλεση:
Βράζουμε τα παντζάρια και τα βάζουμε σε μία πιατέλα. Σοτάρουμε τα μανιτάρια και τα ρίχνουμε πάνω από τα βρασμένα παντζάρια. Προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς, το σκόρδο και πασπαλίζουμε με αλάτι, λάδι και το βαλσάμικο.

πηγή

Σας προτείνουμε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp