Το facebook αναπτύσσει τεχνολογία για να διαβάζει τη σκέψη μας

 Το απόλυτο εργαλείο της νέας τάξης έχει ένα όνομα…  facebook 

Ο σκοτεινός κολοσσός των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται πως καταστρώνει σχέδια για να κατασκευάσει νευρικό αισθητήρα που θα παραβιάζει και διαβάζει τη σκέψη μας και θα την μετατρέπει σε πράξη

Ο έλεγχος σκέψης είναι μια έννοια που πολλοί σκοτεινοί κολοσσοί επιθυμούν να πραγματοποιήσουν. Έτσι, το διαβολικό Facebook φαίνεται πως καταστρώνει σχέδια για να κατασκευάσει νευρικό αισθητήρα που θα διαβάζει τη σκέψη μας και θα την μετατρέπει σε πράξη!

Τουλάχιστον αυτό αναφέρθηκε σε απόρρητο ηχητικό ντοκουμέντο που διαμοιράστηκε στους υπαλλήλους του. Πως ο έλεγχος σκέψης στο κοντινό μέλλον θα αποτελεί ένα ακόμη εργαλείο για το κοινωνικό μέσο!

Μία ακόμη είδηση είναι η πρόθεση της πλατφόρμας που συνεργάζεται με την CIA να δημιουργηθεί εργαλείο για να συσσωρεύει τα άρθρα σε περίληψη. Με αυτό τον τρόπο δεν θα χρειάζεται να τα διαβάζουμε ολόκληρα, όπως μεταδίδει το BuzzFeed! Φυσικά θα πέφτει ψαλίδι σε ό,τι ενοχλεί και διατύπωση που θα κάνει το άσπρο – μαύρο…

Έλεγχος σκέψης και λιγότερο διάβασμα

Οι παραπάνω ανακοινώσεις και τα πιλοτικά νεοταξικά προιόντα ήταν μέρος μιας συνάντησης απολογισμού για το τέλος του έτους, το οποίο έλαβε χώρα την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στα γραφεία στο Μένλο Παρκ της Καλιφόρνια και στην οποία συμμετείχαν 200 στελέχη της εταιρείας από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου και του σιωνιστή Μαρκ Ζάκερμπεργκ.

«Οι επενδύσεις μας στην τεχνολογία δεν αφορούν μόνο τη διατήρηση των υπάρχουσών υπηρεσιών μας, αλλά ανοίγουμε το δρόμο για πρωτοποριακές νέες εμπειρίες που, χωρίς υπερβολή, θα αλλάξουν τη ζωή των δισεκατομμυρίων χρηστών μας» (θυμάτων), διαμήνυσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Τεχνολογίας του Facebook, Mάικ Σέφερ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Τεχνολογίας του Facebook, Mάικ Σέφερ

Αυτή η προοπτική είναι μέρος του σχεδίου του Facebook να επικεντρωθεί στην τεχνητή νοημοσύνη, η οποία θα φιλτράρει μελλοντικά και όλες τις δημοσιεύσεις που οι αντίχριστοι θεωρούν ακατάλληλες για και τώρα φιλτράρονται από υπαλλήλους. Κάτι που έχει φέρει ανησυχία στις τάξεις του δυναμικού εργατικού του νεοταξικού δικτύου. Σιγά μην τους λυπηθούμε…

Βέβαια το Facebook ισχυρίζεται πως η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά έως και 30 φορές πιο γρήγορα, ενώ θα έχει την δυνατότητα να αναπτύσσει τον εαυτό της και να γίνεται εξυπνότερη όσο φιλτράρει.

Πως θα πραγματοποιείται όμως μελλοντικά ο έλεγχος σκέψης; Αυτό φαίνεται πως θα γίνει μέσα από ένα νευρικό αισθητήρα που θα «διαβάζει» τις εντολές που δίνει ο εγκέφαλός μας.

Μιας και το Facebook αγόρασε την Startup CTRL-Labs που ασχολείται με νευρικά συστήματα το 2019, οι CEO του κοινωνικού δικτύου παρουσίασαν πρόοδο στους νευροδιαβιβαστές εγκεφάλου.

Αυτοί οι νευροδιαβιβαστές θα επιτρέπουν στον χρήστη να πραγματοποιεί κινήσεις και πράξεις μέσα από τη σκέψη του. Κάτι που όπως επισήμαναν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την πληκτρολόγηση, το κράτημα ενός εικονικού αντικειμένου ή ακόμη και τον έλεγχο ενός χαρακτήρα video game.

Αυτό που θα επιχειρήσει το σατανικό Facebook πλέον είναι να αποκομίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου ώστε να μπορέσει να αναπτύξει αλλά και να θέσει σε εφαρμογή τα διαβολικά και επικίνδυνα εργαλεία του…

ΠΗΓΗ

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/12/facebook_24.html

Σας προτείνουμε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp