Τραγωδία για τον Λάρι Κινγκ: Πέθαναν δύο παιδιά του μέσα σε λίγες εβδομάδες

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο διάσημος παρουσιαστής

Αβάσταχτος είναι ο πόνος και ο θρήνος για τον διάσημο αμερικανό παρουσιαστή Λάρι Κινγκ ο οποίος μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων έχασε για πάντα δύο παιδιά του.

Μετά από μια αρκετά δύσκολη περίοδο, αφού ακόμα ανάρρωνε από το σχεδόν θανατηφόρο εγκεφαλικό που υπέστη τον προηγούμενο χρόνο, ο Larry King, ήρθε αντιμέτωπος με τον θάνατο δύο παιδιών του.

Την θλιβερή είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Λάρι Κινγκ, με ανάρτησή του στα social media.
«Με θλίψη και με την ραγισμένη καρδιά ενός πατέρα επιβεβαιώνω την πρόσφατη απώλεια δύο παιδιών μου, του Andy King και του Chaia King. Και οι δύο ήταν καλές και ευγενικές ψυχές και θα τους χάσουν πολύ.

Ο Andy πέθανε απροσδόκητα από καρδιακή προσβολή στις 28 Ιουλίου και η Chaia πέθανε στις 20 Αυγούστου, λίγο μετά τη διάγνωση καρκίνου του πνεύμονα.

Η απώλεια τους αισθάνεται τόσο εκτός λειτουργίας. Κανένας γονέας δεν πρέπει να θάβει ένα παιδί.

Η οικογένειά μου και σας ευχαριστώ για την έκπληξη των ευγενικών συναισθημάτων και των ευχών σας. Σε αυτήν τη στιγμή, χρειαζόμαστε λίγο χρόνο και απόρρητο για να θεραπεύσουμε. Σας ευχαριστώ που το σέβεστε», έγραψε στην ανάρτηση του ο Λάρι Κινγκ.

Την περασμένη Πέμπτη, η μοναχοκόρη του, Chaia King έχασε την μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 51 ετών ενώ περίπου δύο εβδομάδες πριν, έφυγε αιφνίδια και ο 65χρονος γιος του, Andy King, ο οποίος ήταν υιοθετημένος.

πηγή https://www.cretalive.gr/

Σας προτείνουμε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp