Χτύπησαν (ξανά) το Μοναστήρι του Γέροντα Ιουστίνου. Ο Γέροντας Ιουστίνος και η Ιερά Μονή στο Φρέαρ του Ιακώβ χρειάζονται άμεσα την βοήθεια μας

Από την αφιερωμένη στον Άγιο Μάρτυρα του Χριστού Φιλούμενο

Όλοι ξέρουμε πόσα φοβερά έχει τραβήξει ο Γέροντας εκεί στο φρέαρ του Ιακώβ. Τουλάχιστον 32 απόπειρες δολοφονίας μέχρι στιγμής εις βάρος του, αυτός όμως εκεί πιστός αγωνιστής και φύλακας των Παναγίων προσκυνημάτων! Όταν ο Γιασέρ Αραφάτ του πρόσφερε 1 εκατομμύριο δικές τους λίρες για την ανακαίνιση του ναού, αυτός αρνήθηκε και βγήκε στην ζητιανιά , επειδή πολύ απλά πίστευε πως παίρνοντας τα χρήματα έδινε δικαιώματα του ιερού αυτού προσκυνήματος στους Μουσουλμάνους.
Αυτός ο ναός φτιάχτηκε από το υστέρημα του ορφανού και της χήρας σε Κύπρο και Ελλάδα, όπως συνήθιζε να λέει ο πάτερ Ιουστίνος. Αυτός ο γέροντας τώρα μας χρειάζεται.

Όσοι μπορούν και επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά καλώς! Οι υπόλοιποι μπορούν να ενδυναμώσουν τον Γέροντα μέσω της προσευχής τους.

Το μήνυμα της σελίδας του Αγίου Φιλούμενου

Φίλοι του Αγίου Φιλουμένου, ο γέροντας μας πατήρ Ιουστίνος και το μοναστήρι στο φρέαρ του Ιακώβ χρειάζονται άμεσα την βοήθεια μας. Πριν λίγες μέρες χτύπησαν ακόμα μια φορά το μοναστήρι και του έκαναν αρκετές ζημιές. Ο γέροντας μας είναι μόνος έδω και αρκετούς μήνες λόγω της πανδημίας. Χρειάζετε άμεσα οικονομική βοήθεια για να επιδιορθώσει το μοναστήρι πριν τις πρώτες βροχές . Όσοι μπορείτε να βοηθήσετε μπορείτε να κάνετε καταθέση σε αυτόν τον λογαριασμό

MAMAΛOΣ IOYΣTINOΣ ΓEΩPΓIOY
TP. KYΠPOY Αρ. Λογ.357009914000

IBAN CY55002001950000357009914000

Είθε ο Πανάγαθος Θεός να του δίνει δύναμη και αντοχές να συνεχίσει να φυλάει αυτο το προσκυνήμα που οι Εβραίοι και οι Μουσουλμάνοι επίσης διεκδικούν!
Βοήθεια μας η Αγία Φωτεινή η Σαμαρείτηδα και ο Άγιος Φιλούμενος!

Καλή Παναγιά αδέρφια!

Φίλοι Αγίου Φιλουμενου (κλικ εδώ)

ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com
https://panagia-ierosolymitissa.blogspot.com
https://ellasnafs.blogspot.com
https://thesecretrealtruth.blogspot.com
https://yiorgosthalassis.blogspot.com

Σας προτείνουμε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp