Όσο ο Έλληνας κάνει τα μπάνια του ο ΕΣ φυλάει Θερμοπύλες…

Περνάει ένα καυτό καλοκαίρι αναφορικά με τα ελληνοτουρκικά και έρχεται ένας βαρύς χειμώνας. Οι Έλληνες οι περισσότεροι των οποίων έκαναν τις καλοκαιρινές τους διακοπές δεν έζησαν και δεν κατάλαβαν τις κρίσιμες στιγμές που πέρασε η πατρίδα μας αυτό το καλοκαίρι.

Σε αυτό συνέβαλλαν οι σωστοί χειρισμοί όλων των στελεχών του ΕΣ οι οποίοι αντιμετώπισαν όλες τις καταστάσεις με περίσσιο θάρρος και γενναιότητα.Είναι λίγα αυτά που μπορούμε να πούμε για αυτούς τους ανθρώπους που φορούν την ελληνική στρατιωτική στολή.

Ίσως ένα ευχαριστώ είναι λίγο όμως μπορεί να λέει και πολλά όταν εκφράζεται από πολλόυς Έλληνες άγνωστους για αυτους πολίτες.Εμείς κάναμε τα μπάνια μας και ο κυβερνήτης του ΛΗΜΝΟΣ είπε ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ στους Τούρκους.

Εμείς κάναμε τα μπάνια μας και τα γεράκια των αιθέρων αναχαίτιζαν τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη που προκαλούσαν συνέχεια με χαμηλές πτήσεις και όχι μόνο.

Εμείς κάναμε τα μπάνια μας και το ελληνικό ναυτικό οργώνοντας τις ελληνικές θάλασσες παρακολουθούσε το ΟRUC REIS και τις κινήσεις του μέχρι που του έκοψε και τα καλώδια όπως πρώτα από εδώ διαβάσατε.

Εμέις κάναμε τα μπάνια μας και τα στελέχη όλων των σωμάτων του στρατού έπαιρναν αποφάσεις.Για την προάσπιση των συνόρων μας,για την διαφύλαξη της ελληνικής κυριαρχίας.

Τα μπάνια μας τελείωσαν αυτοί όμως συνεχίζουν και θα είναι απέναντι στου Τούρκου τις ορέξεις…να μην τους ξεχνάμε..      ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Η παραπάνω φώτο είναι της Παρασκευής από το λιμάνι του Καστελόριζου όταν φθάνουν στο νησί τουρίστες μαζι με δυνάμεις του ελληνικού στρατού.

Σας προτείνουμε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp