O κ. Δένδιας προαναγγέλει ΑΟΖ με Κύπρο και δικαιώνει τους Ρωμιούς της Πόλης!!!

Σε άρθρο μας στις 15/8 σας είχαμε ανφέρει ότι είχαν ξεκινήσει οι ζυμώσεις της ελληνικής διπλωματίας προκειμένου να επέλθει συμφωνία με την Κύπρο για δημιουργία ΑΟΖ.

https://romioitispolis.gr/%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%ad%cf%86%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ad%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%83/

Ακριβώς λίγες μέρες μετά ανακοινώθηκε ταξίδι του κ.Δένδια στην Κύπρο όπου συνάντησε τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας καθώς και τον ομόλογό του υπουργό εξωτερικών της Κύπρου κ. Νίκο Χριστιοδουλίδη. Να υπενθυμίσουμε ότι το ταξίδι του κ.Δένδια πραγματοποιήθηκε τρεις μέρες μετά το άρθρο μας.

Και σήμερα σε συνέντευξή του ο κ. Δένδιας προαναγγέλει την πραγματοποίηση αυτής της συμφωνίας που σίγουρα θα αποτελέσει άλλη μια επιτυχία της ελληνικής διπλωματίας και προσωπικά του ιδίου.

Nikos Dendias
@NikosDendias
Στόχος είναι να οριοθετήσουμε σταδιακά, μετερχόμενοι πάντοτε των δυνατοτήτων που προσφέρει το Διεθνές Δίκαιο και το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας, το σύνολο των θαλασσίων ζωνών μας, με την Κύπρο φυσικά σε προεξάρχουσα θέση δεδομένων και των δεσμών μας. #Real_News

 

Άλλη μία επιτυχία των Ρωμιών της Πόλης που συνεχίζουν την προσπάθεια και σας παρέχουν μια αδέμευτη ενημέρωση!