Βυθίζεται στην πείνα η Βενεζουέλα!!

Μια μικρή έρευνα απλών καθημερινών ανθρώπων δείχνει το μέγεθος της φτώχειας που έχει φτάσει ο λαός της Βενεζουέλας. Και παρότι δεν ενδιαφερόμαστε να κάνουμε πολιτικά σχόλια για την κατάληξη της οικονομίας της Βενεζουέλα, η αδιαφορία των υπολοίπων κρατών για την καθημερινότητα των κατοίκων της Βενεζουέλα, προκαλεί αγανάκτηση.

Ας μην ξεχνάμε ότι αντίστοιχα και η Αργεντινή για πολλά χρόνια ταλαιπωρείται από τα δυσθεώρητα προβλήματα της οικονομίας της. Και εκεί οι κάτοικοι είναι στα ίδια επίπεδα με αυτών της Βενεζουέλα ίσως και χειρότερα καθώς οι φορολογούμενοι στην Αργεντινή δεν απαλάσσονται από κάποιους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας όπως γίνεται στην Βενεζουέλα.

Η έρευνα λοιπόν μας δείχνει ότι ένας κάτοικος στην Βενεζουέλα πληρώνεται με 6-7 δολάρια τον μήνα!!!!!! δηλαδή ένα χάμπουργκερ και ένα κουτάκι αναψυκτικό.

Επίσης υπάρχουν πλάνα από ένα σουπερ μαρκετ όπου η έρευνα στις τιμές των προιόντων συνεχίζεται ,βλέπουμε λοιπόν ότι ένα πακέτο χαρτί υγείας αντιστοιχεί με έναν μισθό, ενώ για  ένα σακουλάκι ρύζι χρειάζεται κάποιος να δουλέψει μια εβδομάδα όπως επίσης και για ένα σακουλάκι ζάχαρη.

Μία μικρή γεύση από τις τιμές των προιόντων στην Βενεζουέλα που δείχνουν την σκληρή πραγματικότητα της καθημερινότητας των κατοίκων της.