ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το Αφγανιστάν μας στέλνει χρήματα για τους 8.500 Αφγανούς της Λέσβου

Το υπουργικό συμβούλιο της ισλαμικής δημοκρατίας του Αφγανιστάν ενέκρινε οικονομική βοήθεια ύψους 6οο.000 ευρώ για το camp της Μόρια, αυτό δήλωσε ο Αφγανός πρεσβευτής στην Ελλάδα στην DW. To αξιοσημείωτο όμως είναι η παραδοχή της Αφγανικής πρεσβείας πως οι Αφγανοί μετανάστες αγγίζουν πλέον τους 8.500 από σύνολο 12.500.

Στην ουσία έχει δημιουργηθεί μία Αφγανική κοινότητα ή μάλλον καλύτερα μία Αφγανική πόλη ενώ για πέντε χρόνια φρόντιζαν να μας ενημερώνουν οι δικοί μας κυβερνώντες για το μεταναστευτικό ρεύμα που προκάλεσε ο πόλεμος στην Συρία. Πλέον η αλήθεια αποκαλύπτεται για την καταγωγή και το ποιόν των λαθρομεταναστών.

Η Ελλάδα κατέληξε αποθήκη λαθρομεταναστών σηκώνοντας όλο το βάρος ο απλός Έλληνας και κατέντησε να χρηματοδοτείται από το Αφγανιστάν για τους ανθρώπους που μας τους έστελναν αυτοί οι ίδιοι. Θα περιμένουμε την αντίδραση της ελληνικής πλευράς τόσο για το ύψος της οικονομικής βοήθειας που διατυμπανίζουν ότι θα μας δώσουν καθώς και για τον αριθμό των Αφγανών που ισχυρίζονται οι ίδιοι που κατοικούν στην Λέσβο.