ΓΤΟ: Τι μπορούμε να κάνουμε για να σταματήσουμε αυτές τις ελίτ του παγκόσμιου ελέγχου;

Δώστε προσοχή στο πώς φαίνεται το προϊόν!.

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι οι γενετικά τροποποιημένες τροφές επηρεάζουν την υγεία. Ήδη οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Κίνα αναπτύσσουν τροποποιημένο καλαμπόκι, σόγια και πατάτες, ενώ η Αυστρία, η Ελλάδα και η Ουγγαρία δήλωσαν ότι

απαγορεύουν επισήμως τις γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες στις χώρες τους
Είναι όμως γνωστό ότι τα προϊόντα αυτά κινούνται στην ΕΕ και κινούνται ελεύθερα, όπως και τα ζώα στα οποία τροφοδοτούνται, οπότε θα ήταν πολύ δύσκολο για τις χώρες όπως η Ελλάδα να απαγορεύσουν τη διακίνηση των προϊόντων και είναι ειρωνικό το γεγονός ότι οι χώρες που ψηφίζουν κατά της έγκρισης των γενετικώς τροποποιημένων καλλιεργειών να εξακολουθούν να εισάγουν μεγάλες ποσότητες γενετικά τροποποιημένων συστατικών (ζωοτροφές) για τα ζώα τους”.Έτσι λοιπόν η απαγόρευση αυτή είναι δώρον άδωρον αφού τα μεταλλαγμένα μπαίνουν ως δούρειος ίππος πάνω στο τραπέζι τους
Bayer – Monsanto: Δύο τέρατα σε συσκευασία ενός Η ιστορία της Bayer και της Monsanto δείτε τι περιλαμβάνει Το 1898, η Bayer σημάδεψε την οπιούχο διακετυλομορφίνη, δίνοντάς της το όνομα ηρωίνη.

Η Bayer ήταν η πρώτη εταιρεία μαζικής παραγωγής και μαζικής αγοράς ηρωίνης παγκοσμίως.
Η εταιρεία ισχυρίστηκε ψευδώς ότι η ηρωίνη ήταν εξαιρετική για τα παιδιά ως ένα αβλαβές θεραπευτικό φάρμακο για το βήχα και τις πεπτικές διαταραχές τους.
Η εταιρεία Monsanto έχει επίσης κατασκευάσει ή συνέβαλε στην παραγωγή επιβλαβών προϊόντων, όπως ειναι η σακχαρίνη, τα PCB (πολυχλωροδιφαινύλια), τα πυρηνικά όπλα, το πολυστυρένιο, το DDT, το Agent Orange, το RoundUp (γλυφοσάτη), η αυξητική ορμόνη των βοοειδών (rGBH), η ασπαρτάμη, οι ΓΤΟ και η διοξίνη.

Πώς να αποφύγετε τα ΓΤ τρόφιμα.

ΓΤΟ σημαίνει γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί (φυτά, ζώα, μικροοργανισμοί) με μεταμοσχευμένα γονίδια από άλλους οργανισμούς.

Οι γενετικώς τροποποιημένες τροφές είναι ανθεκτικά στα παράσιτα, τα ζιζανιοκτόνα, τους μύκητες και τους ιούς. Είναι γευστικά και μεγαλώνουν ταχύτερα από τα βιολογικά προϊόντα.
Τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα φαίνονται τέλεια,αλλά δεν ειναι ! Έχουν το σωστό σχήμα, το ίδιο μέγεθος και μια μεγάλη διάρκεια ζωής, επειδή τα νέα γονίδια τους επιτρέπουν να αντιστέκονται σε αρνητικές εξωτερικές επιπτώσεις. Για παράδειγμα, το γονίδιο Bacillus thuringiensis που προστίθεται στα γενετικά τροποποιημένα φυτά παράγει μια τοξίνη που δηλητηριάζει τα παράσιτα.Και ίσως μαζί με τα παράσιτα δηλητηριάζονται και όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί που τα καταναλώνουν
Εάν λοιπόν τα λαχανικά σας τα ορέγονται τα έντομα, είναι πιθανώς οργανικά.Αν όχι τότε θα πρέπει να πιάσετε να ανησυχείτε!

Εάν είναι σημαντικό για εσάς να αποφύγετε τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, θυμηθείτε τον κατάλογο:
Το 78% των σπόρων σόγιας , το 33% από το καλαμπόκι , το 64% από το βαμβάκι και το 24% από το κραμβέλαιο στον κόσμο είναι διαγονιδιακά.(γενετικά τροποποιημένα …)

Προστίθενται σε τρόφιμα όπως:

Λουκάνικα

Γαλακτοκομικά προϊόντα και τυροκομικά προϊόντα

Ημικατεργασμένα προϊόντα και μείγματα αλεύρων

Δημητριακά πρωινού

Ψωμί και είδη ζαχαροπλαστικής

Γλυκά ποτά

Βαμβακόσπορο και φυστικοβούτυρο

μαγιονέζα

σιρόπι σοκολάτας ….

Τι μπορούμε να κάνουμε για να σταματήσουμε αυτές τις ελίτ του παγκόσμιου ελέγχου;

Συλλέξετε τους σπόρους σας απο ντοπιους καρπους και αποθηκεύσετε τους σωστά.
Βάλτε σε καραντίνα εταιρίες όπως Boycott General Hydroponics, Botanicare, Gavita και οποιαδήποτε άλλη εταιρεία που συνεργάζεται με την Scotts Miracle-Gro, την Monsanto ή την Bayer.
Μην χρησιμοποιείτε το RoundUp ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν που κατασκευάζεται από την Bayer, την Scotts Miracle-Gro ή τη Bayer.
Μην χρησιμοποιείτε προϊόντα που περιέχουν ΓΤΟ.
Συμμετάσχετε σε ομάδες που αντιτίθενται σε εγκληματικές εταιρείες και ΓΤΟ.
Τα Ηνωμένα Έθνη προειδοποιούν ότι η ποικιλομορφία των καλλιεργούμενων καλλιεργειών μειώθηκε κατά 75% κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα και το ένα τρίτο της σημερινής ποικιλομορφίας των καλλιεργειών θα μπορούσε να εξαφανιστεί μέχρι το 2050. Η παγκόσμια αγορά φυτοκομίας κυριαρχείται από πολυεθνικές εταιρείες όπως η Monsanto. ”Κλέβουν τη Φύση από εμάς…Πρέπει να τους σταματήσουμε.”

Πηγες https://brightside.me/ http://yournewswire.com
aromaikarias
https://thesecretrealtruth.blogspot.com