«ΑΠΑΓΟΡΕΨΤΕ τις πτήσεις και τα ΙΧ, δώστε ενέργεια με ΔΕΛΤΙΟ για να «ΣΒΗΣΟΥΜΕ» τον Πούτιν»

Τέτοια είναι η μανία τους που εκμεταλλεύονται τον Πούτιν για να ισοπεδώσουν τον δυτικό κόσμο!

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να σταματήσει αμέσως την αγορά ορυκτών καυσίμων από το Κρεμλίνο, εάν είναι έτοιμη να εφαρμόσει ένα ριζοσπαστικό σχέδιο για την αλλαγή καυσίμων και την επιβολή ενός συστήματος ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ σε ολόκληρη την ήπειρο», αναφέρει μια νέα έκθεση της ευρωπαϊκής περιβαλλοντικής ΜΚΟ RePlanet.

Η έκθεση, με τίτλο «Σβήστε τον Πούτιν: Ένα Ουκρανικό Σχέδιο Ενεργειακής Αλληλεγγύης», προτείνει έναν «υποτίθεται ανώδυνο» τρόπο με τον οποίο σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μπορούσε ΕΝΤΕΛΩΣ να αποκοπεί από την ρωσική εξάρτηση!

[sc name=”glyka-toy-koytalioy” ][/sc]

Κάτι τέτοιο θα γύριζε τα ευρωπαϊκά κράτη δεκαετίες πίσω, προκαλώντας ένα πρωτοφανές οικονομικό-ενεργειακό «μπλακ άουτ».

Όμως οι οπαδοί του GREAT RESET το βρίσκουν περισσότερο σαν μία «μοναδική ευκαιρία»!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αγοράζει επί του παρόντος ρωσικά ορυκτά καύσιμα αξίας άνω του μισού δισεκατομμυρίου ευρώ την ημέρα, με πάνω από 20 δισεκατομμύρια ευρώ να έχουν καταβληθεί στο Κρεμλίνο από την έναρξη της εισβολής στις 24 Φεβρουαρίου.

 

Σύμφωνα με την με την έκθεση που συνυπογράφουν ο κλιματικός σύμβουλος Μαρκ Λινάς, ο ενεργειακός αναλυτής, Ράουλι Παρτάνεν, και του ειδικός σε θέματα ενέργειας και βιωσιμότητας, Γιόρις βαν Ντορπ, η Ευρώπη θα πρέπει να κάνει συντονισμένα ορισμένες…θυσίες προκειμένου να χτυπηθεί ο Πούτιν:

«Καταλήγουμε ότι είναι εφικτό να διακοπούν οι εισαγωγές ρωσικού αερίου αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Κάτι τέτοιο θα απαιτούσε πρωτόγνωρα επίπεδα ευρωπαϊκής αλληλεγγύης, ένα σχέδιο Μάρσαλ και την υποστήριξη του Βερολίνου για την κατανομή ενέργειας σε όλη την ήπειρο σύμφωνα με τις ανάγκες των επιμέρους κρατών, σε συνδυασμό με την υποστήριξη της (πράσινης) μετάβασης.Εάν στραφούμε σε μια πολεμική οικονομία και εφαρμόσουμε φιλόδοξα προσωρινά μέτρα, το αίτημα του Προέδρου Ζελένσκι μπορεί να ικανοποιηθεί».

Υποτίθεται πως η πανευρωπαϊκή παροχή «ενέργειας με το δελτίο» θα διαρκέσει για λίγο χρονικό διάστημα (ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥΣ!!!), έως ότου τα κράτη της Ε.Ε. να έχουν αντικαταστήσει πλήρως τα ρωσικά ορυκτά καύσιμα.

Για να γίνει αυτό, οι συντάκτες της έκθεσης προτείνουν τα εξής “κουφά”:

«Προτείνουμε απαγόρευση όλων των επαγγελματικών πτήσεων, των ιδιωτικών αεροσκαφών και των πτήσεων εντός Ευρώπης για την εξοικονόμηση πετρελαίου, αλλά και απαγόρευση της χρήσης Ι.Χ. εντός των αστικών κέντρων. Αυτό θα πρέπει να συνδυαστεί με δωρεάν μέσα μεταφοράς. Αν και οι επιπτώσεις μιας τέτοιας στρατηγικής δεν είναι εύκολα μετρήσιμες, πιστεύουμε ότι κάτι τέτοιο θα διπλασίαζε τις ποσότητες πετρελαίου που θα εξοικονομούνταν σε σχέση με τις εκτιμήσεις του ΔΟΕ».

πηγή