• Ασάλευτο-θεμέλιο
    Ασάλευτο θεμέλιο
    Συγγραφέας: Φώτης Κόντογλου Πρόλογος και επιμέλεια: Κώστας Σαρδελής Αριθμός σελίδων 152 Διαστάσεις 21x14...
  • CO.7881556
    Σημαία Ποντίων
    Από ειδικό πολυεστερικό σημαιόπανο με διπλές ραφές Σημαία των Ελλήνων Ποντίων. Φέρει τον αετό των Μεγαλοκομνηνών...

Πάιατ: «Φέρτε τον Μητσοτάκη στην Αμερική να τον προσλάβουμε»

«Φέρτε να προσλάβουμε τον Μητσοτάκη στην Αμερική», είπε αυτολεξεί ο πρεσβευτής των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ και… άλλοι ξεκίνησαν πάρτι στα σόσιαλ μίντια, άλλοι πάλι τις προσευχές!

Huge fan του Έλληνα Πρωθυπουργού δήλωσε ο πρεσβευτής των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ μιλώντας στον δημοσιογράφο Απόστολο Μαγγηριάδη, στο πλαίσιο της δεύτερης μέρας των εργασιών του 7ου Διεθνούς Φόρουμ των Δελφών, αποκαλύπτει το capital.gr.

Ο ίδιος ανέφερε ότι και η αμερικανική δημοκρατία δοκιμάσθηκε με τα γεγονότα της 6ης Ιανουαρίου 2020 στο Καπιτώλιο, ωστόσο εμφανίσθηκε αισιόδοξος, επικαλούμενος και το ελληνικό παράδειγμα.

«Με ενέπνευσε το να βρίσκομαι στην Ελλάδα, όπου η δημοκρατία ενισχύθηκε», είπε ο Τζέφρι Πάιατ, για τον τρόπο του Kυριάκου Μητσοτάκη με τον οποίο η ελληνική κυβέρνηση μεταμόρφωσε τη λειτουργία του κράτους με τη χρήση νέων τεχνολογιών και πέτυχε στην πανδημία.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι επισκεπτόμενοι τη χώρα μας Αμερικανοί αξιωματούχοι δηλώνουν μετά τη γνωριμία τους με τον Έλληνα πρωθυπουργό: «Πώς να τον προσλάβουμε να δουλέψει για εμάς;»

Μετά από την αποκαλυπτική αυτή δήλωση Πάιατ, το τουίτερ «πήρε φωτιά», αλλά και πολλές… λαμπάδες στις εκκλησίες όλης της Ελλάδας, όπου οι πιστοί κάνουν την προσευχή τους: Κάνε το θαύμα σου, Παναΐα μου! Κάν’ το γρήγορα!

Να σημειωθεί ότι τη συνέντευξη πήρε ο δημοσιογράφος Απόστολος Μαγγηριάδης, του ομίλου Αλαφούζου-Μητσοτάκη Α.Ε.

πηγή