Δεν ζητούν να απαγορευθεί η Θεία Κοινωνία λόγω της πανδημίας

Δεν ζητούν να απαγορευθεί η Θεία Κοινωνία λόγω της πανδημίας , ζητούν να χαρακτηρισθεί το κοινό Άγιο Ποτήριο και το περιεχόμενο του , ως πηγή διασποράς σωρείας λοιμώξεων ,ορισμένες δυνάμει θανατηφόρες.
Αν πούμε ναι στα «ατομικά κουταλάκια» , τότε δεχόμαστε πως κινδυνεύουμε να πεθάνουμε από αυτό που ο ίδιος ο Χριστός χαρακτήρισε ως Πηγή Ζωής.
 
Ζητείται ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΆ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΝ ΠΗΓΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ! 
 
Όχι «απλώς», προσωρινή αλλαγή λειτουργικών συνηθειών λόγω κορωνοϊού !
 
Πρόφαση είναι ο COVID19. 
Αύριο θα πουν το ίδιο για τον ιό της γρίππης , για την φυματίωση και τον πνευμονιόκοκκο, για τον έρπητα ακόμα και για την τερηδόνα, πως η κοινή Αγία Λαβίς, δήθεν, διασπείρει τους παθογόνους μικροοργανισμούς απ τον έναν στον άλλον και οι ασθενέστεροι κινδυνεύουν να πεθάνουν αν μεταλάβουν.
 
Ο άγιος Παϊσιος λέγεται πως όταν διαπίστωσε πως δεν μπορεί να κάνει πια τις μετάνοιες του,ζήτησε να σταματήσει κάθε ιατρική προσπάθεια καθυστέρησης του καρκίνου απ τον οποίο έπασχε. Εμάς δεν μας απαγορεύουν τις μετάνοιες , μάς λένε πως θα πεθάνουμε αν μεταλάβουμε με τον τρόπο που όρισε ο Χριστός !!! 
 
Προσπαθούν να ακυρώσουν με πρόφαση τον κορωνοϊό όλη την πορεία 2000 ετών της Ορθόδοξη Εκκλησίας.
Είναι δόλια και σφοδρότατη επίθεση στα Άγια των Αγίων.
Συνέχεια της δαιμονικής διαγραφής του θρησκεύματος απ τις ταυτότητες μας , της νομιμοποιήσεως των δολοφονιών εμβρύων , της θεσμίσεως του σοδομισμού ως «υπερήφανης επιλογής». Τελικός τους σκοπός η αυτοκατάργηση της Ελλάδος ως χριστιανικού εθνοκράτους.
Τίποτα λιγότερο…