Νίκος Αντωνιάδης: ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΒΡΩΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ AΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

Νίκος Αντωνιάδης

ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΒΡΩΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ AΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

________________

Δύο είναι οι πυλώνες της ενημέρωσης του κοινού.

Ο ένας είναι τα συστημικά Μ.Μ.Ε., έντυπα και ηλεκτρονικά.

Γι αυτά φρόντισε η κυβέρνηση, με μερικά εκατομμύρια, να εξαγοράσει την ενημέρωσή τους.

Ο άλλος είναι το ελεύθερο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εδώ τα εκατομμύρια της κυβέρνησης δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Τουλάχιστον, όχι ευθέως.

Για την κατεδάφιση του δεύτερου πυλώνα επιστρατεύτηκαν δύο μηχανισμοί.

Ο ένας είναι τα Ελληνικά Hoaxes. Με συνεχείς δημοσιεύσεις τους αποδομούν συστηματικά την αλήθεια και παραποιούν την πραγματικότητα. Έχουν υποκαταστήσει όλους τους νόμιμους ελεγκτικούς και δικαιοδοτικούς μηχανισμούς, ελέγχοντας, διώκοντας και τιμωρώντας. Εσχάτως τα είδαμε και σε ρόλο ντετέκτιβ, αφού “κατάφεραν” να εντοπίσουν την “ανώνυμη” νοσηλεύτρια που τα “διαβεβαίωσε”, ενάντια σε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, ότι η περιβόητη πλέον ακτινογραφία ήταν δήθεν του 2020 και όχι του 2015. Από τα τελευταία τους “κατορθώματα” είναι η “ετυμηγορία” τους για τη μήνυση των Γερμανών δικηγόρων, προδικάζοντας πλέον και τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης σε διεθνές επίπεδο. Η συνεργασία τους με τη Facebook έχει οδηγήσει σε ευρύτατη λογοκρισία, η οποία συστηματικά παραβιάζει διατάξεις του κοινού ποινικού δικαίου, κυρίως δε αυτές περί απλής και συκοφαντικής δυσφήμησης, ενώ ήδη προχωράει η προκαταρκτική εξέταση και για το αδίκημα της σύστασης συμμορίας, μετά από τη σχετική μήνυση που κατέθεσα εγώ σε βάρος τους.

Εναντίον των Hoaxes “τρέχουν” πολλές δικαστικές διαδικασίες, αγωγές και μηνύσεις από ετερόκλητους ενάγοντες και μηνυτές, τους οποίους μπορεί να χωρίζουν πολλά, τους ενώνει όμως η θυματοποίησή τους από τα Ελληνικά Hoaxes. Το κύμα της οργής του κόσμου γι αυτά θα ξεσπάσει πολύ σύντομα στα εισαγγελικά γραφεία, τις δικαστικές αίθουσες και στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

Αυτός είναι ο φανερός μηχανισμός.

Ο δεύτερος μηχανισμός είναι αφανής. Είναι οι έμμισθοι πράκτορες του διαδικτύου, οι οποίοι, δρώντας οργανωμένα, και με μεγάλη οικονομική στήριξη, έχουν δημιουργήσει τεράστιο αριθμό ψεύτικων προφίλ, και είτε παρεμβαίνουν με πάσης φύσεως σχόλια σε επιλεγμένα προφίλ που δημιουργούν “προβλήματα” στο σύστημα, είτε προβαίνουν σε αναρτήσεις από τους ψεύτικους λογαριασμούς τους, με τις οποίες επιχειρούν να πετύχουν τον ίδιο σκοπό που εξυπηρετούν και οι δημοσιεύσεις των Ελληνικών Hoaxes, με τη διαφορά ότι οι αναρτήσεις αυτές είναι ειρωνικές, υβριστικές και χυδαίες.

Αυτό το καρκίνωμα του facebook θα ξεριζωθεί. Μέχρι πρότινος, η Facebook αρνείτο να χορηγήσει τα στοιχεία των ψεύτικων αυτών προφίλ και λογαριασμών. Καίτοι έχει έδρα και στο Δουβλίνο, στο οποίο ισχύει η ευρωπαϊκή νομοθεσία, επικαλείτο την αμερικανική νομοθεσία, κατά την οποία το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης δεν διώκεται ποινικά. Το σύνολο δε σχεδόν των περιπτώσεων στις οποίες ζητούντο στοιχεία αφορούσαν στην τέλεση του συγκεκριμένου εγκλήματος ή αυτό της εξύβρισης (άρθρα 361, 362 & 363 Π.Κ.).

Πλέον όμως, η Facebook αντιλήφθηκε ότι δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζει εγκλήματα που τελούνται σε ευρωπαϊκό έδαφος, με βάση την αμερικανική νομοθεσία. Και άρχισε να δίνει στοιχεία. Στοιχεία που πολύ σύντομα θα οδηγήσουν στο ξερίζωμα του καρκινώματος της άθλιας δράσης των έμμισθων πρακτόρων.

Εδώ, όμως, πρέπει και οφείλω να τονίσω την εξαιρετική παρουσία του κ. Βασίλη Παπακώστα στη διεύθυνση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγλήματος. Χωρίς αυτόν, τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει. Το τονίζω, γιατί όπως και με τον εισαγγελικό λειτουργό που δέχθηκε το αίτημά μου και μου χορήγησε την εισαγγελική εντολή για την εισήγηση της επιτροπής για τις μάσκες στα σχολεία, έτσι και με τον Διευθυντή της Δ.Η.Ε., πρέπει να ξέρετε ότι, και στο χώρο της Δικαιοσύνης, και στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, υπάρχουν άνθρωποι που τιμούν τον όρκο τους και την αποστολή τους.

Σήμερα αποκαλύπτω τη διαδικασία που ακολουθείται από τη Δ.Η.Ε. και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, προς τον σκοπό της αναζήτησης της ταυτότητας των εγκληματιών στο facebook.

Στο παράδειγμα που δημοσιεύω, με ενέργειες του κ. Παπακώστα και της ομάδας του, το αίτημα εστάλη, μέσω Δ.Η.Ε. και Εισαγγελίας, στο Δουβλίνο, η Facebook ανταποκρίθηκε, έστειλε τα ηλεκτρονικά στοιχεία στην Ελλάδα, εν συνεχεία η Δ.Η.Ε. ζήτησε τα αντίστοιχα στοιχεία από τον Ο.Τ.Ε, και αυτός έστειλε τα πλήρη στοιχεία του δράστη.

Ξέρω ότι ήδη από χθες, ειδικά κάποιος από τους βασικότερους “παίκτες” με πολλά ψεύτικα προφίλ, ο οποίος, μαζί με την ομάδα του, έχει επιδοθεί σε συστηματική προσπάθεια αποδόμησης δράσεων, θέσεων και προσώπων, μεταξύ των οποίων φυσικά περίοπτη θέση κατέχω εγώ, έχει χάσει τον ύπνο του. Μέχρι τώρα αισθανόταν μία σιγουριά. Είναι αυτή όμως η σιγουριά, που προέχεται από την ισχυρή στήριξη που έχουν όλοι αυτοί, τα μέσα και τις γνωριμίες που διαθέτουν, και που στο τέλος, όταν έρθει η ώρα της κρίσης, κάνει την πτώση τους απότομη και βιαία.

Γιατί και αυτοί, όπως και πολλοί άλλοι σ’ αυτήν την ιστορία, είναι αναλώσιμοι για το σύστημα.

Την κρίσιμη ώρα θα τους αφήσει στο έλεός μας.

Και ενώ τους το έχω πει πολλές φορές, συνεχίζουν τη δράση τους, δείχνοντας ότι δεν το έχουν καταλάβει.

Θα το καταλάβουν…

Υ.Γ. Για ποιον χτυπάει άραγε η καμπάνα στα έγγραφα που δημοσιεύω…;

 

 

 

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/11/facebook.html