Το ζευγάρι Τούρκων που βίωσε θαύμα από την Παναγία

Η Παναγιά Τσαμπίκα τους έκανε ένα μεγάλο δώρο και αυτοί δεν παρέλειψαν να μεταβούν στη Ρόδο και να ευχαριστήσουν τη Χάρη της.

Πολλά είναι τα ζευγάρια που ως γνωστόν έχουν τεκνοποιήσει χάρη στην παρέμβαση της Θεομήτορος που συνέβη να την προσκυνήσουν σε κείνη την άγια κορφή όπου συρρέουν εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου, ετησίως. Ουδεμία εντύπωση, επομένως, προκαλεί η θαυματουργική της παρέμβαση σε τέτοια προβλήματα. Ωστόσο, εδώ, έχουμε κάτι εντελώς διαφορετικό…

Δύο μη Ορθόδοξους, δύο που δεν είναι ούτε καν χριστιανοί, να ευεργετούνται από την Χάρη της τόσο άμεσα και φανερά, που δεν μπορούν παρά να επιστρέψουν στην Ελλάδα για την ευχαριστήσουν και μάλιστα δημόσια.

Ο Μοχάμετ και η Σεβί, είναι Τούρκοι που ζουν στην Αυστρία . Βρέθηκαν στη Ρόδο πριν από τρία χρόνια, για να κάνουν διακοπές και έτσι γνώρισαν την Παναγία την Τσαμπίκα.

Αυτό ήταν αρκετό να για να αποκτήσουν ένα χαριτωμένο παιδάκι που γεμίζει, πια, το σπίτι τους με τις φωνές, τη μυρωδιά και τα παιχνίδια του…
Έτσι, ήρθαν και πάλι στη Ρόδο, ευγνώμονες για τη Χάρη της και ευτυχισμένοι γι’ αυτό που απέκτησαν
Η Σεβί πίστεψε βαθιά. Συγκινήθηκε, ανατρίχιασε, έμεινε κοντά στην Παναγία μία ώρα. «Ανάψαμε κερί, πήραμε το φιτιλάκι, το βαμβάκι… Είπαμε ότι αν γίνει το θαύμα, θα επιστρέψουμε να προσκυνήσουμε και να ευχαριστήσουμε την Παναγιά Τσαμπίκα. Όταν γυρίσαμε στην Αυστρία, γρήγορα ανακαλύψαμε την εγκυμοσύνη. Τρία χρόνια μετά ήρθαμε και πάλι στη Ρόδο, μένουμε και πάλι στο Φαληράκι και πήγαμε στην Παναγιά Τσαμπίκα και προσκυνήσαμε. Ζητήσαμε να μας δώσει κι άλλο ένα μωράκι», θα πει.
Το κοριτσάκι πριν λίγο καιρό έκλεισε τα δύο και οι γονείς της, της έδωσαν χριστιανικό όνομα! “Eftelya”, Ελευθερία.
Οι γονείς θέλουν κι άλλο μωρό και όπως λένε θα προστρέξουν και πάλι στην Χάρη της Παναγίας για να το αποκτήσουν, ενώ δεν διστάζουν να πουν ότι και οι γονείς τους είναι πλέον πολύ κοντά στον Αληθινό Θεό.

πηγή