Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του Διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού του Βατικανού για τον κορονοϊό

“Σάλο” προκαλούν οι δηλώσεις του Πατέρα Livio Fanzaga, Διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού του Βατικανού RadioMaria, o οποίος αποκαλύπτει πως η πανδημία είναι μέρος ενός πανούργου σχεδίου, μια «ελίτ» συνωμοσία για την δημιουργία ενός κόσμου του Σατανά.

«Αυτή η επιδημία δεν είναι τυχαία, δεν ξεκίνησε από νυχτερίδες ή στην αγορά του Wuhan. Είναι ένα σχέδιο που εγώ αποδίδω στο Δαίμονα. Πράττει μέσω εγκληματικών μυαλών που το εφάρμοσαν με ένα πολύ συγκεκριμένο σχέδιο: την δημιουργία ενός υγειονομικού ή επικοινωνιακού πραξικοπήματος, ύστερα από ιδεολογική, πολιτική και επικοινωνιακή προετοιμασία.

Ο Πατήρ Fanzaga συνέχισε λέγοντας πως: «Είναι ένα σχέδιο με σκοπό να εξασθενίσουν την ανθρωπότητα, να την γονατίσουν, να εγκαταστήσουν μία υγειονομική και κυβερνητική (ψηφιακή) δικτατορία. Αυτό, δημιουργώντας έναν καινούργιο κόσμο που δεν θα είναι πλέον του Δημιουργού μας του Θεού, με την εξάλειψη όλων αυτών που τίθενται εναντίον του εγκληματικού αυτού σχεδίου, ίσως και με την συνενοχή κάποιων Κρατών». 

Ο Πατήρ Fanzaga μίλησε ακόμη και για τον υποτιθέμενο απώτερο σκοπό αυτής της επινόησης, με αιχμές κατά των πρόσφατων Αμερικανικών εκλογών: «…(στόχος είναι, είπε) η δημιουργία ενός νέου κόσμου χωρίς Θεό. Ο κόσμος του Σατανά, όπου όλοι θα είμαστε ζόμπι. Είναι σχέδιο, όχι κάτι αόριστο, το οποίο κατ’ εμέ θα πραγματοποιηθεί πριν το 2021. Η εκλογή του Joe Biden στις ΗΠΑ αποτελεί κερασάκι στην τούρτα…»

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις σε όλους τους οπαδούς της νέας τάξης. Παρόλα αυτά, ο Πατήρ Fanzaga δήλωσε στην Adnkronos πως επιμένει στις απόψεις του, και υπογράμμισε πως «είναι ένα ξεκάθαρο σχέδιο, με ειδικό στόχο τον Δυτικό Κόσμο».

(ανταπόκριση από Ιταλία Κρίστιαν Μαυρής)

πηγή