Ο Εβραϊκός Τύπος εξηγεί πώς συμβαίνει να είναι τόσοι πολλοί «Εβραίοι πίσω από το εμβόλιο του κοροναϊού»

Ο Εβραϊκός Τύπος εξηγεί γιατί συμβαίνει τόσο πολλοί «Εβραίοι πίσω από το εμβόλιο κοραναϊού»

 

Ο Εβραϊκός Τύπος εξηγεί γιατί συμβαίνει τόσο πολύ «Εβραίοι πίσω από το εμβόλιο κοροναϊού» Ο Εβραίος ανησυχεί προφανώς ότι κάθε φορά που ένα νέο εμβόλιο COVID αναφέρεται στα ειδησεογραφικά τους καταστήματα φαίνεται να υπάρχει ένας Εβραίος «πίσω από αυτό» και να το προωθεί – έτσι ώστε να αποφευχθούν προληπτικά τυχόν «αβάσιμες» αντισημιτικές «θεωρίες συνωμοσίας»,το Jerusalem Post  δημοσίευσε ένα άρθρο για να διαβεβαιώσει το κοινό ότι είναι απλώς μια σύμπτωση: Το άτομο δεν αντιπροσωπεύει απαραίτητα το πακέτο, αλλά όταν το άτομο επιτύχει φήμη , συνδέεται αμέσως για το καλό και το κακό από φίλο και εχθρό με τη χώρα ή την πίστη στην οποία γεννήθηκε.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στην περίπτωση των Εβραίων, οι οποίοι, μετά από όλα λέγονται και γίνονται, αντιπροσωπεύουν ένα μικρό ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού. Παρ ‘όλα αυτά, είναι εκπληκτικό πόσα καταξιωμένα άτομα υπήρξαν, σε οποιονδήποτε αριθμό τομέων, των οποίων οι βιογραφικές λεπτομέρειες, όπως δημοσιεύθηκαν από τη Wikipedia, περιλαμβάνουν αναφορά του γεγονότος ότι αυτός ή αυτή γεννήθηκε σε μια εβραϊκή οικογένεια. Υπάρχουν πολύ λιγότερες αναφορές σε κάποιον που γεννιέται Μουσουλμάνος, Ινδουιστής, Βουδιστικός, Επισκοπικός, Καθολικός, Προτεσταντικός, Αγγλικανός, Μορμόνος κ.λπ. Επιστρέφοντας στο να ξεχωρίζουμε τους Εβραίους, δεν μπορεί κανείς να ξεφύγει από την παρουσία τους στην πρώτη γραμμή κορυφαίων εταιρειών στον αγώνα για να βρει ένα εμβόλιο που θα αποτρέψει τον κοροναϊό.

Ο Έλληνας κτηνίατρος και βιοτεχνολόγος Albert Bourla είναι επικεφαλής της Pfizer και ο επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος της Moderna, Dr. Tal Zaks, είναι Ισραηλινός που έλαβε το διδακτορικό του από το Πανεπιστήμιο Ben-Gurion του Negev και δίνει συνεντεύξεις στα εβραϊκά στα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης. Και οι δύο άντρες ήταν αρκετά μυστικοί για την ιδιωτική τους ζωή. Για τους Ισραηλινούς, αρκεί να αναφέρουμε ότι ο Ζακ, παρά τις διάφορες υψηλές θέσεις που κατέχει στην Αμερική, είναι ένας από εμάς, αλλά στην Ελλάδα, ειδικά στη Θεσσαλονίκη, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε οΜπουρλά και η γυναίκα του, υπάρχουν μικτές αντιδράσεις.

Από τη μία πλευρά, οι Έλληνες είναι περήφανοι που ένας από αυτούς είναι στην κορυφή του τοτέμ μιας εταιρείας που θα βοηθήσει να σώσει τον κόσμο από το COVID-19, από την άλλη, υπήρξαν ήδη άσχημες αντισημιτικές κατηγορίες εναντίον του Μπουρλά και των Εβραίων γενικά, κατηγορίες παρόμοιες με αρνητικά σχόλια του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για τους Κινέζους.

Ο Μπουρλά προέρχεται από μια οικογένεια κοσμηματοπώλων και κτηματομεσιτών Sephardi που εγκατέλειψαν την Ισπανία και ζουν στην Ελλάδα για περισσότερους από πέντε αιώνες. Τα μέλη της οικογένειάς του ήταν μεταξύ των λίγων επιζώντων της κάποτε ακμάζουσας εβραϊκής κοινότητας της Θεσσαλονίκης, η οποία καταστράφηκε από τους Ναζί. Έφυγε από την Ελλάδα όταν ήταν 34 για να ακολουθήσει καριέρα στα φαρμακευτικά προϊόντα και εντάχθηκε στην Pfizer το 1993. Εκπροσώπησε την εταιρεία σε διάφορα τμήματα σε διαφορετικές χώρες, δουλεύοντας στην κορυφή. Αν και ζει στην Αμερική για αρκετά χρόνια, συνεχίζει να διατηρεί ένα σπίτι στην Ελλάδα. Τον Απρίλιο του 2019, ο Μπουρλά αναδείχθηκε ο πιο «σημαντικότερος Έλληνας ηγέτης» της παγκόσμιας φαρμακευτικής βιομηχανίας από τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα Geoffrey R. Pyatt, στην τελετή των βραβείων Prix Galien Greece. Όσον αφορά τις δυσφημιστικές αντισημιτικές συκοφαντίες που έχουν εμφανιστεί σε ορισμένα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, αυτές έχουν καταδικαστεί δημοσίως από το Κεντρικό Συμβούλιο Εβραϊκών Κοινοτήτων της Ελλάδας. Αλλά περιμένετε – υπάρχουν περισσότερα.

Αυτό το άρθρο δεν αναφέρει ότι ο επικεφαλής εμβολίων της Pfizer είναι ένας άλλος περιπλανώμενος, κρατικός Εβραίος, ο Mikael Dolsten, ο οποίος έχει μετακομίσει από χώρα σε χώρα καθώς «εργάστηκε στην κορυφή». Δεν αναφέρει επίσης ότι ο επικεφαλής ερευνητής του προγράμματος εμβολίων COVID της AstraZeneca της Οξφόρδης είναι ένας άλλος Εβραίος με το όνομα Andrew Pollard. Όμως, όπως επισημαίνει με βεβαιότητα το άρθρο, οι Εβραίοι τυχαία είναι «δυσανάλογα« επιτυχημένοι »και« πιο ταλαντούχοι »σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, σύμφωνα με την εβραϊκή Wikipedia, η οποία θα πρέπει να μετριάσει επαρκώς τους φόβους ή τις υποψίες που μπορεί να φαίνεται να είναι Εβραίοι «Συνωμοτούν» για χειρισμό αυτής της ψεύτικης πανδημίας με οποιονδήποτε τρόπο προς όφελος των Εβραίων. Και όπως όλοι οι Εβραίοι, όλοι αυτοί οι ηγέτες των εμβολίων έχουν ιστορίες «πόνου» και «καταπίεσης» στα χέρια των «Ναζί» και άλλων ανάμεικτων Λευκών Χριστιανών. Παράξενο πώς το «Ολοκαύτωμα», αντί να καταστρέφει τις καρδιές και τις ψυχές των Εβραίων, τους ώθησε προς τα πάνω και προς τα εμπρός μετά τον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο στο σημείο που τώρα έχουν τα χέρια τους σε όλους τους μοχλούς επιτυχίας και δύναμης – στο σημείο που ανοιχτά για τον έλεγχο της «ολόκληρης φρικιαστικής χώρας». Ίσως το «Ολοκαύτωμα» είναι το «μυστικό της επιτυχίας τους»; Διαφορετικά, πώς μπορούμε να εξηγήσουμε την εντυπωσιακή «καθαρή τύχη» που οι Ισραηλινοί τυχαία εργάζονται σε ένα εμβόλιο COVID πριν από την ανακοίνωση της τρέχουσας πανδημίας στον παγκόσμιο τύπο. Αλλά να είστε βέβαιοι, αγαπητοί πολίτες, ότι ήταν το ισραηλινό ινστιτούτο βιολογικών πολέμων που έχει αναπτύξει αυτό το εμβόλιο – και ζητά την έγκριση της FDA για χρήση στην αγορά των ΗΠΑ. Και μπορούμε επίσης να είμαστε βέβαιοι ότι είναι μια άλλη «σύμπτωση» ότι τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, τα οποία ελέγχουν οι Εβραίοι, μολύνουν όποιον αντιτίθεται στον μαζικό εμβολιασμό ως «αντισημιτικός θεωρητικός συνωμοσίας». Και όταν ένας άλλος εξέχων Εβραίος «ειδικός» από το Χάρβαρντ, ο Δρ Μάικλ Λέδερμαν, επέμεινε ότι ήταν «πατριωτικό καθήκον» μας να υποτάξουμε στα δρακόντεια υποχρεωτικά εμβόλια COVID, κάθε επιχείρημα που έθεσε ήταν σαφώς αντισημιτικό.

 

Μετάφραση google translate

Eπιμέλεια Ρωμιοί της Πόλης

πηγή: https://christiansfortruth.com/jewish-press-explains-why-there-just-so-happens-to-be-so-many-jews-behind-the-coronavirus-vaccine/