Το φυσάνε ακόμη και δεν κρυώνει….!!

Από νωρίς σήμερα το πρωί διάφορες Ελληνικές ιστοσελίδες, δέχονται επίθεση Τούρκων χάκερς, οι οποίοι αναρτούν φωτό με το ερευνητικό πλοίο Oruc Reis, η οποία συνοδεύεται από το μήνυμα, «Έχουμε έναν στρατό που αγαπάει τον θάνατο και το μαρτύριο τόσο όσο αγαπάτε εσείς τον κόσμο #BlueHomeLand».

Ανάμεσα στις ιστοσελίδες είναι και αυτή του 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης, ενώ εκτός λειτουργίας βρίσκεται και η ιστοσελίδα του ΓΕΣ.

Τι ακριβώς συνέβη

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του kranosgr, επίθεση έχει δεχθεί η ιστοσελίδα της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στην αρχική σελίδα της οποίας έχει αναρτηθεί η φωτό και το μήνυμα των Τούρκων χάκερς.

Η ιστοσελίδα του ΓΕΣ, army.gr, τέθηκε εκτός λειτουργίας από τους πληροφορικάριους του Στρατού Ξηράς, προκειμένου να ελεγχθεί η ιστοσελίδα του 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης, αφού χρησιμοποιεί τους ίδιους σέρβερ.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για απλή ανακατεύθυνση από τους χάκερς, της σελίδας του 424 ΓΣΝΕ, σε αυτή της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης, και όχι ”χτύπημα” στην ”καρδιά” του σέρβερ.

 

https://www.kranosgr.com/

Να θυμίσουμε πως οι Έλληνες χάκερς τις προηγούμενες μέρες όπως μονάχα εδώ είχατε διαβάσει έδωσαν μεγάλο χτύπημα στους Τούρκους αφού είχαν προσβάλλει τις επικοινωνίες τους για αρκετές ώρες.Μία αντίδρασή τους θεωρούνταν αναμενόμενη η οποία σίγουρα δεν έχει το ίδιο αντίκτυπο με το χτύπημα των anonymous Greece.

Λυπούμαστε πως η μεγάλη επιτυχία των παιδιών πριν από λίγες μερες δεν προβλήθηκε καθόλου.

πατήστε εδώ

 

Σας προτείνουμε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp