ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το τερμάτισαν στο BBC!!! Ψάχνουν για ιστορικά επιχειρήματα για να πείσουν τον κόσμο ότι ο Χριστός μας ήταν έγχρωμος!!!!

Όπως σημείωσα χθες στη συζήτηση της Ιλαρίιας Baldwin, το να είσαι λευκός σήμερα είναι κακός, όσον αφορά τη δυτική νοημοσύνη. Και έτσι δεν ήταν μεγάλη έκπληξη όταν, μια εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα, η ραδιοφωνική εκπομπή BBC World Service, Heart and Soul, προβλήθηκε σε ένα τμήμα που ονομάζεται “Black Jesus” και έκτοτε το ξαναέτρεψε περισσότερες από μία φορές. Είναι πιο «ρεαλιστικό», μας διαβεβαιώνει το BBC, να δούμε τον Ιησού ως «Παλαιστίνιο με πιο σκούρο δέρμα». Ρεαλιστική ή όχι, είναι σίγουρα σύμφωνη με τη μυθολογία της εποχής, στην οποία μόνο εκείνοι που έχουν πιο σκούρο δέρμα θα μπορούσαν να είναι δίκαιοι. Σε ένα τέτοιο πλαίσιο, πώς μπορεί κάποιος που λατρεύουν οι Χριστιανοί ως Σωτήρας του κόσμου να έχει τίποτα εκτός από το πιο σκοτεινό δυνατό δέρμα; Σύμφωνα με αυτή τη σκέψη, η παράσταση συνοδεύτηκε από μια εικόνα της αρχαίας εικόνας του Αγίου Πρόσωπου του Χριστού, με τον Ιησού να αναδιατυπωθεί ως ένας μαύρος Αφρικανός. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτό. Σε όλη την ιστορία του Χριστιανισμού, άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν απεικονίσει τον Ιησού να μοιάζει με αυτούς.

Η εκπομπή «Μαύρος Ιησούς» του BBC, ωστόσο, ισχυρίζεται όχι μόνο ότι ο Ιησούς μπορεί να απεικονιστεί με διάφορους τρόπους, αλλά ότι η εικόνα τους είναι στην πραγματικότητα ιστορικά ακριβής. Σύμφωνα με το αντίγραφο του τμήματος του προγράμματος CAMERA UK, το BBC ισχυρίστηκε ότι «η ταυτότητα και το χρώμα του Ιησού – και γιατί έχει σημασία – έχει αποκτήσει νέα σημασία σε αυτό το έτος διαμαρτυρίας και αλλαγής. Το να βλέπεις τον Ιησού ως Παλαιστίνιο με πιο σκούρο δέρμα και όχι ξανθό Ευρωπαίο είναι ιστορικά ακριβές και θεολογικά σημαντικό, αλλά δεν είναι μια νέα ιδέα. ” Αυτό έδωσε ολόκληρο το παιχνίδι εκεί. Ο νέος Ιησούς του BBC (ελέγξτε ότι, το BBC θέλει να ξέρουμε ότι δεν πρόκειται για νέα ιδέα) έχει «νέα σημασία» τώρα, σε αυτό το έτος «διαμαρτυρίας και αλλαγής». Έτσι, η προσπάθεια του BBC αποκαλύπτεται ως άσκηση πολιτιστικής ιδιοκτησίας που έχει σχεδιαστεί για να πάρει την πιο σεβαστή φιγούρα στην ιστορία του δυτικού κόσμου και να τον ευθυγραμμίσει με τη σύγχρονη μυθολογία σχετικά με τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ του καλού και του κακού που δεν υπάρχει σε κάθε ανθρώπινη καρδιά, όπως Ο Solzhenitsyn είπε, αλλά ανάμεσα σε φυλές, με ανοιχτόχρωμο δέρμα που υποδηλώνει τη διαφθορά της ψυχής μέσα. Ο Ιησούς δεν είναι μόνο μαύρος και Παλαιστίνιος επειδή είναι σωτήρας. δεν μπορούσε να είναι οτιδήποτε άλλο και να γίνει σωτήρας.

πηγή: https://www.jihadwatch.org/2021/01/bbc-says-jesus-was-a-black-palestinian