• PD.978-618-5197-85-8
    Λέγε μου την ευχή
    Συγγραφέας: Μαρία Κοντούλη, PSY. D. Κλινικός ψυχολόγος Διαστάσεις: 20x28 Σελίδες: 16 Το βιβλίο "Λέγε...
  • CO.7881556
    Σημαία Ποντίων
    Από ειδικό πολυεστερικό σημαιόπανο με διπλές ραφές Σημαία των Ελλήνων Ποντίων. Φέρει τον αετό των Μεγαλοκομνηνών...

Η πρώην Σταρ Ελλάς Λένα Παπαρηγοπούλου που εγκατέλειψε το μόντελινγκ και έγινε συγγραφέας θεολογικών βιβλίων

Η πρώην Σταρ Ελλάς Λένα Παπαρηγοπούλου, μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή της “Μεσάνυχτα” μίλησε για το γεγονός ότι άφησε πίσω της το μόντελινγκ και έγινε συγγραφέας θεολογικών και φιλοσοφικών βιβλίων. Η ίδια αναφερόμενη στα εφηβικά της χρόνια και τη σχέση της με τον Θεό είπε: “Μπορείς να πιστεύεις και να έχεις αισθανθεί την παρουσία του Θεού, αλλά σαν έφηβη ήμουν επαναστάτρια απ’ ό,τι θυμάμαι” και περιέγραψε την προσωπική της εμπειρία: “Αν βιώσεις την παρουσία σε βοηθά περισσότερο να πιστέψεις. Εγώ αυτό για πρώτη φορά το ένιωσα ένα βράδυ που ήμουν κοριτσάκι και κοιμόμουν με τη γιαγιά μου στο σπίτι. Μέσα στο σκοτάδι, προσευχήθηκα γιατί ήθελα οι γονείς μου να είναι καλά, τα γνωστά, και αυτό που παρατήρησα και μου έκανε εντύπωση και έχω να το λέω στον εαυτό μου είναι η ασφάλεια που αισθάνθηκα στο σκοτάδι, αισθάνθηκα ότι δεν φοβάμαι”.

Σημείωσε ακόμη ότι η Ορθοδοξία δεν έχει τιμωρητικό χαρακτήρα: “Όταν λέμε να φοβάσαι τον Θεό εννοούμε να τον σέβεσαι. Να νιώθεις ότι έχεις έναν Δημιουργό και να είσαι πάρα πολύ καλός και να μην Τον στεναχωρέσεις όπως δεν θα στεναχωρέσεις τον πατέρα σου” υπογράμμισε.

Όσο για το τι την οδήγησε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ και έφτασε και στα καλλιστεία, είπε: “Ενώ αισθανόμουν ότι μπορεί να είναι κάπως τρελό να πάρω αυτήν την προβολή γιατί είμαι λίγο ντροπαλή και δεν ήθελα να πάω στα καλλιστεία, αλλά ήθελα να γίνω μοντέλο. Αλλά ήξερα ότι ήταν ένας τρόπος να μπεις στον χώρο, να γίνεις αναγνωρίσιμη σε μια βραδιά. Επειδή οι γονείς μου είναι προχωρημένοι , είχα τόση υποστήριξη. Παρ’ όλο που είναι αντιφατικό κάνω πάντα αυτό που αισθάνομαι, ότι είναι το σωστό και αυτό που λέει η συνείδησή μου, η συνείδηση είναι η θεϊκή φωνή μέσα σου. Τα καλλιστεία για εμένα ήταν κάτι δύσκολο γιατί ήταν προβολή. Επειδή ντρεπόμουν να πάρω όλα αυτά τα φώτα έπρεπε να σκεφτώ λογικά. Πριν βγω στη σκηνή ήμουν αγχωμένη. Ήμουν και στη 15άδα της μις Υφηλίου και αυτό γιατί σε κάποια φάση του διαγωνισμού στο Πουέρτο Ρίκο αισθάνθηκα σαν φυλακισμένη, σαν να ήμουν στον στρατό. Είχαμε πολύ αυστηρό πρόγραμμα και αισθάνθηκα σαν να είμαστε φυλακισμένοι, σαν πιόνια γι’ αυτό το μεγάλο σόου και κάποια στιγμή έβγαλα την κορδέλα μου προς το τέλος, περίπου πέντε ημέρες πριν από τον διαγωνισμό όπου πήρα κανονικά μέρος”.

Τα βίντεο από το gossip-tv.gr

 

 

 

 

 

πηγή