Επίκαιρα

Αφού ΣΤΗΡΙΖΕΙ και ΑΥΤΟΣ την Ουκρανία…

Η Ρωσία, κάνοντας υπομονή οχτώ χρόνια και δεχόμενη κατηγορίες πως έχει παρατήσει Ρώσους και ρωσόφωνους στην Ανατολική Ουκρανία να σφαγιάζονται από ΝΑΖΙ, αποφάσισε να εισβάλει στα πρώην ρωσικά εδάφη, όπου οι Δυτικοί ήθελαν να τοποθετήσουν όπλα στραμμένα κατά της Μόσχας.

Τα διεθνιστικά ΜΜΕ έχουν ξεκινήσει αγώνα προπαγάνδας, προκειμένου να κάνουν το άσπρο μαύρο!

[sc name=”trofima-epiviosis” ][/sc]

Ευτυχώς που θέση κατά της Ρωσίας και υπέρ των ΝΑΖΙ της Ουκρανίας παίρνουν ΑΝΟΙΧΤΑ αυτοί που όλος ο κόσμοςε ξέρει ποιόν είναι ο ρόλος τους.

Έγραψε ο διεθνιστής Τζορτζ Σόρος:

«Οι γενναίοι Ουκρανοί βρίσκονται τώρα στην πρώτη γραμμή και διακινδυνεύουν τη ζωή τους. Οι φρικτές εικόνες που βγαίνουν από την Ουκρανία μου θυμίζουν την κατεστραμμένη από τον πόλεμο Βουδαπέστη το 1944 και την πολιορκία του Σεράγεβο το 1993. Είναι σημαντικό ότι τόσο η διατλαντική συμμαχία (Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς, Ευρωπαϊκή Ένωση και Ηνωμένο Βασίλειο) αλλά και άλλα έθνη κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να στηρίξουν την Ουκρανία στην εποχή της υπαρξιακής απειλής. Οι ενέργειες του Πούτιν αποτελούν άμεση επίθεση στην κυριαρχία όλων των κρατών που κάποτε βρίσκονταν στη Σοβιετική Ένωση και όχι μόνο. Η Ρωσία παραβιάζει ξεκάθαρα τον καταστατικό χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και θα πρέπει να λογοδοτήσει. Το να επιτραπεί στον Πούτιν να πετύχει στην προσπάθειά του θα στείλει ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο ότι τα έθνη μπορούν απλώς να δημιουργηθούν ή να διαλυθούν με ωμή βία. Πρέπει να σταθούμε δίπλα στην Ουκρανία, όπως οι Ουκρανοί μας στηρίζουν (σ.σ. ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ;;; ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ, ΟΣ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΟΥΝΤΑ; ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!)

πηγή