Αγιορείτικα αλάδωτα μανιτάρια με ταχίνι και σκόρδο

Υλικά

  1. 1 κονσέρβα μανιτάρια τεμαχισμένα🍄
  2. 1 κ. σ. ταχίνι
  3. 1 κ. σ. μέλι 🍯
  4. 1/2 κ. γ. κουρκουμά
  5. 1/2 κ.γ. μουστάρδα σκόνη
  6. 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημενη 🧄
  7. Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και ρίχνουμε το ταχίνι, το μέλι, τον κουρκουμά και την μουστάρδα και ανακατεύουμε να απλωθούν παντού

  2. Πλένουμε και στραγγίζουμε τα μανιτάρια και μόλις ζεσταθούν το μέλι και το ταχίνι τα ρίχνουμε στο τηγάνι και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά.. Αλατοπιπερώνουμε κια σερβίρουμε. Συνοδεύονται ιδανικά με κριθαράκι ολικής και κρέμα βαλσάμικο.

  3. Αγιορείτικα αλάδωτα μανιτάρια με ταχίνι και σκόρδο φωτογραφία βήματος 3

πηγή