Το μικρό αυτάρκες περιβόλι για παραγωγή τροφής

Πόσα λαχανικά καλλιεργούμε ανά άτομο στο περιβόλι μας Ο μέσος όρος ανά άτομο είναι ανάλογος με το πόσο μας αρέσει το συγκεκριμένο λαχανικό σαν τροφή και αν χρειαζόμαστε να το αποθηκεύσουμε. Ο ακόλουθ...

Συνέχεια ανάγνωσης

Φτιάχνω κοτέτσι

Κατασκευή κοτετσιού Για να αναπτυχθεί η εκμετάλλευση της κότας στις γεωργικές οικογένειες και για να γίνει μια αληθινή πηγή κέρδους για την γεωργική τάξη, πρέπει αυτοί που θέλουν να κάμουν κότες να έ...

Συνέχεια ανάγνωσης

Τί είναι η Ζέα και το αλεύρι ζέας και ποιες ειναι οι πραγματικές ιδιότητές του;

Για να φτάσατε σε αυτό το άρθρο, σημαίνει ότι Θα έχετε ακούσει κι εσείς για το αλεύρι ζέας και θέλετε να μάθετε περισσότερα. Βλέπετε όλοι έχουμε δει φούρνους και σούπερα μάρκετ να πουλάνε ψωμί, παξιμά...

Συνέχεια ανάγνωσης

50.000 ευρώ το κιλό: Το παράνομο κυνήγι του φυτού της ελληνικής γης που αξίζει χρυσάφι

Κινδυνεύει με εξαφάνιση το «Λουλούδι του Δαρβίνου», λόγω της παράνομης συλλογής του Στις περιοχές της Ελλάδας πέριξ του Γράμμου οι κάτοικοι το αποκαλούν «δρακάκι». Κάποιοι προτιμούν τον πιο επιστημ...

Συνέχεια ανάγνωσης

Πώς μπορούμε να κάνουμε τα φυτά να μεγαλώνουν 10 φορές πιο γρήγορα

Τα μυστικά της γης . Με την βοήθεια της μαγιάς, η οποία επεξεργάζεται την οργανική ύλη στο έδαφος απελευθερώνει άζωτο και μικρές ποσότητες φωσφόρου , βοηθεί στην ανάπτυξη του ριζικού συστήματος του φυ...

Συνέχεια ανάγνωσης

Jackfruit: Το εξωτικό φρούτο που όταν μαγειρευτεί αποκτά μια άλλη γεύση, που μοιάζει με αυτή του χοιρινού κρέατος!

To jackfruit έχει καταφέρει να μπει στην ζωή αρκετών χορτοφάγων και να αντικαταστήσει επάξια το χοιρινό κρέας με μεγάλη επιτυχία. Ένα φρούτο…αλλιώτικο Το Jackfruit είναι ένα εξωτικό φρούτο με πλ...

Συνέχεια ανάγνωσης

Γιατί η Ελλάδα δεν μπορεί να πάρει τον πλούτο από το ελαιόλαδο;

Ή αλλιώς πότε θα βάλουμε μυαλό; Ρεπορτάζ για το πολύτιμο Ελληνικό ελαιόλαδο, αλλά και τους λάθος χειρισμούς των ελαιοπαραγωγών στη χώρα μας έκανε πέρσι η ηλεκτρονική έκδοση του Politico αλλά και φέτο...

Συνέχεια ανάγνωσης

ΓΤΟ: Τι μπορούμε να κάνουμε για να σταματήσουμε αυτές τις ελίτ του παγκόσμιου ελέγχου;

Δώστε προσοχή στο πώς φαίνεται το προϊόν!. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι οι γενετικά τροποποιημένες τροφές επηρεάζουν την υγεία. Ήδη οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Κίνα αναπτύσσουν τροποποιημένο καλαμπό...

Συνέχεια ανάγνωσης

Όποιος έχει βρεθεί στην πανέμορφη Πάρο έχει οπωσδήποτε δοκιμάσει το «νέκταρ» του νησιού την Παριανή σούμα !

Πρόκειται για το τοπικό απόσταγμα σταφυλιών που συνοδεύει ονειρεμένα κάθε μεζέ Πότε όμως παράγεται ; Τέλη Οκτώβρη με αρχές Νοέμβρη οργανώνονται οι λεγόμενες “καζανιές” της Πάρου, δηλαδή η διαδ...

Συνέχεια ανάγνωσης