Κοινωνία

ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΠΟΥΤΙΝ! Δείτε γιατί οι ΕΛΛΗΝΕΣ πρέπει να ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ του…

Είναι πολλοί αυτοί που ισχυρίζονται ότι τον 21οαιώνα, περισσότερο από ποτέ, όλη η υφήλιος πάσχει από έλλειψη ηγετών, ανθρώπων που θα “πάρουν στις πλάτες τους” λαούς και θα τους οδηγήσουν σε καλύτερες μέρες.

Υπάρχει όμως ένας που αναπληρώνει αυτήν την έλλειψη και για πολλούς την υπερκαλύπτει.

Τον έχουν χαρακτηρίσει «παντοτινό ηγέτη της Ρωσίας» και «ισχυρότερο άνδρα του κόσμου», (περιοδικό Forbes)

Είναι αυτός που κατάφερε να “ξυπνήσει τη Ρωσική Αρκούδα” και να την μετατρέψει σε μια υπερδύναμη που μόνο κερδίζει όπου και αν εμπλέκεται και που καμία κύρωση δεν μπορεί να την αγγίξει, από όπου και αν προέρχεται.

Δείτε τους 10 λόγους που κάνουν τον Βλαντιμίρ Πούτιν τον μεγαλύτερο Ηγέτη που έχει συναντήσει ο πλανήτης,  μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο.

Γράφει ο Μιχάλης Μπότας 

1 Παρέλαβε μια κατεστραμμένη χώρα και την έκανε πανίσχυρη μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

2 Μετέτρεψε μια χώρα καταβαραθρωμένη οικονομικά, σε μια πανίσχυρη οικονομική δύναμη, που μέρα με την μέρα γίνεται αυτάρκης.

3 Ανέλαβε την αναδιάρθρωση ενός διαλυμένου στρατού και δημιούργησε μια πανίσχυρη, φονική πολεμική μηχανή.

4 Παρέλαβε χώρα άθεων και την μετέτρεψε σε χώρα ΟΡΘΟΔΟΞΗ με βαθιά πίστη, προσήλωση και αγάπη στο ΘΕΟ.

5 Σε όποιον πόλεμο και αν αναμείχτηκε βγήκε νικητής, αναγκάζοντας τους εχθρούς του να κάνουν σπασμωδικές κινήσεις και στο τέλος να παραδεχτούν το μεγαλείο του, είτε κρυφά είτε φανερά.

6 Eίναι τέτοια η ισχύς του, που ακόμα  και οι ΗΠΑ τον παραδέχονται. Παρακολουθήστε τις συζητήσεις στην Αμερική τον τελευταίο καιρό και τα όσα ακούγονται για την ισχύ της Ρωσίας (χακαρίσματα, εμπλοκή στις εκλογές, ωμή παρέμβαση).

7 Κατάφερε να μετατρέψει την Ρωσία, από μια χώρα που λίγοι έπαιρναν στα σοβαρά σε μια πανίσχυρη χώρα που προκαλεί φόβο και σεβασμό παγκοσμίως.

8 Είναι αδιαμφισβήτητα ο Ηγέτης με τους περισσότερους θαυμαστές παγκοσμίως, πράγμα που του δίνει την δυνατότητα να ασκεί επιρροή και σε χώρες πολύ μακριά από την Ρωσία.

9 Παρέλαβε μια χώρα που συνεχώς της αφαιρούσαν εδάφη και το ανέτρεψε προσθέτοντας μάλιστα στην χώρα εδάφη.

10 Δέκατος και πιο σημαντικός λόγος είναι ότι παλεύει μόνος του να προστατέψει την Ορθοδοξία ενάντια στην Νέα Τάξη πραγμάτων και την Ισλαμοποίηση, που προσπαθεί να επιβληθεί με κάθε τρόπο.