Αν για κάποιο λόγο ο Μητσοτάκης δεν εκτελέσει τις εντολές του σατανικού Λευκού Οίκου για παραχώρηση του Αιγαίου, τότε… ετοιμαστείτε

σχόλιο Γιώργος Θαλάσσης: Για να χτυπήσουν την Ρωσία και τις χώρες του OPEC+ που ρυθμίζουν τις παγκόσμιες τιμές των υδρογοναθράκων, οι αμερικανοί βιάζονται να βγουν τα πετρέλαια του Αιγαίου από το προτεκτοράτο τους, όμως δεν θέλουν μια δυνατή και ανεξάρτητη Ελλάδα. Για το λόγο αυτό απαιτούν να μοιραστούμε τα πετρέλαιά ΜΑΣ, με τους τούρκους, παραχωρώντας τους κυριαρχία στο Αιγαίο,
Αν για κάποιο λόγο ο Μητσοτάκης δεν εκτελέσει τις εντολές του σατανικού Λευκού Οίκου, τότε θα είναι μονόδρομος για τους αμερικανούς να ωθήσουν τον Ερντογάν να κάνει την μοιρασιά αλλιώς… Έτσι όπως μόνο αυτός ξέρει… Και τότε η προφητεία του Αγίου Παϊσίου και όσα θα ακολουθήσουν, θα είναι γεγονός…

Η είδηση:

Περίεργο σχόλιο Μητσοτάκη για τις «υποχωρήσεις» στα ελληνοτουρκικά
Άλλαξε τον όρο με το «αμοιβαίες κινήσεις».

«Η προσφυγή Ελλάδας και Τουρκίας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης είναι πολύ μακριά ακόμα. Τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με εθνική κυριαρχία και ακεραιότητα της χώρας δεν θα μπουν ποτέ στο τραπέζι από εμένα. Είναι εκτός συζήτησης», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στο πλαίσιο της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για δεύτερη φορά στο θέμα των ελληνοτουρκικών, αναφέρθηκε και στο θέμα των…«αμοιβαίων υποχωρήσεων», που είχαν ανάψει φωτιές όλο το προηγούμενο διάστημα:

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος που να μην αντιλαμβάνεται πως σε μια διαπραγμάτευση μπορεί να πετύχει το 100% των διεκδικήσεών του.

Ο όρος υποχωρήσεις ίσως να μην είναι δόκιμος, ας πούμε αμοιβαίες κινήσεις. Αυτές οι αμοιβαίες κινήσεις είναι αυτονόητες. Πρέπει να λύσουμε με την Τουρκία τα ζητήματα των θαλασσίων ζωνών και της υφαλοκρηπίδας.

Δεν έχω να σας πω λεπτομέρειες για τα ζητήματα αυτά όπου απαιτούνται αμοιβαίες κινήσεις.

Θα ήθελα να επαναλάβω ότι αυτή η συζήτηση δεν είναι απλή. Συζητάμε 40 χρόνια με την Τουρκία. Οι πολιτικές των χωρών δεν αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Οφείλω να ερευνήσω αν μπορούμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω.

Και να μην μπορέσουμε να το πετύχουμε, αυτό δεν μας υποχρεώνει να είμαστε μονίμως στα κόκκινα και στην ένταση των τελευταίων τεσσάρων ετών».

πηγή